bel sıvısı alımı

melekannesi95

Cennet Kuşum🕊️ ✨
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
367
271
Konu varsa simdien ozur dilerim aradim bulamadim da benim beynimde basinc artisi var papil odem var sag gozumde ve mr larda hicbisey cikmad. Belimden sivi aldirmam gerektigini soyluyolar bem cok korkuyorum siz aldirdiniz mi nasil bisey

Ben aldırdım canım dpktorun tecrübeliyse çok kolay oluyo ama tabi ağrılı biraz ben yaptıralı 8 yıl filn oldu şimdi anestezi filn vererek yapn hekimler vat

Ben aldırdım canım dpktorun tecrübeliyse çok kolay oluyo ama tabi ağrılı biraz ben yaptıralı 8 yıl filn oldu şimdi anestezi filn vererek yapn hekimler vat

Beni de cok korkutuyolar sakin verme felc birakir falan diyolar korkuyorum agri cekerim raziyim da felc dalan korkutucu

Canım bende bisüre bel ağrısı oldu sonra geçti felç kalanıda hiç bilmiyorum

Canım bende bisüre bel ağrısı oldu sonra geçti felç kalanıda hiç bilmiyorum
Allahim insallah bende sag salim atlatirim sivi alinip Basinc azaltilmasi gerekiyomus yoksa beyin kanamasi gecirirsin dedi bana yarin da gidicem doktora bu sefer bakirkoy egitim ve arastirma hastanesine gitcem bakalim orda kesinleekcek

Biraz geç yazıyorum ama ileride aynı şeyi yaşayan olur ise umarım faydası dokunur.

Benim omur iliğimden sıvı alınırken doktorum uyuşturmadı. Doktorun becerisi burada en önemlisi. Ben en ufak bir acı hissetmedim. İlk giriş anında bile sıkıntı yaşamadım. Hiç kıpırdamayıp uygun pozisyon alınca herhangi bir problem olmuyor. İşlem sonrasında bir süre daha yatıyorsunuz, kalkmadan yerinizde. Sonra evde de 2-3 gün yatmak gerekiyor. Ben yemeğimi bile yatakta yemiştim. Biraz baş dönesi oluyordu kalkınca. Bol sıvı aldım. Kahve çay bol bol iç dedi doktorum. Arada ağrı kesici aldım. 3 günün sonunda herhangi bir problemim kalmadı, normal hayatıma devam ettim. Daha sonraki süreçte de bir sorunla karşılaşmadım.

çok önemli bir bilgi paylaşımı yapmışsınız.
özelliklle işlem sonrası bol sıvı kahve ve bitter çikolata tavsiye ediliyor.baş ağrısı olmasın diye.
aynı şey epidural ameliyat ve doğum yapanlar içinde geçerli.bizde benzerini yaşadık.bu sebeple biliyorum.
çok geçmiş olsun size de.

Benden alindi korktugum gibi cikmadi sizlatma var sadece o kadar sivi cekercen sol bacagim cekildi birden istemsizce sicradim o kadar . Atlattim cok sukur 8 gun boyunca hastanede yattim cok sıkıcıydı

Benden alindi korktugum gibi cikmadi sizlatma var sadece o kadar sivi cekercen sol bacagim cekildi birden istemsizce sicradim o kadar . Atlattim cok sukur 8 gun boyunca hastanede yattim cok sıkıcıydı
Geçmiş olsun. En kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

Konu varsa simdien ozur dilerim aradim bulamadim da benim beynimde basinc artisi var papil odem var sag gozumde ve mr larda hicbisey cikmad. Belimden sivi aldirmam gerektigini soyluyolar bem cok korkuyorum siz aldirdiniz mi nasil bisey
Ben daha bugün aldırdım ne ağrı ne acı hissettim uyuşturma yaptı ondan sonrası sakin kalarak bitti 10 dk düz yattim donra kendi hasta yatağıma gectim genç hastalarda daha az acı oluyormuş ve giriş alanimda güzelmiş dar değilmiş ben çok korkmuştum korkmayın bence umarım güzel gecer herkesin sağlık için olduğundan gerekliyse yaptırmanızı tavsiye ederim herkese geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…