• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel inceltici korse

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
Kızlar,
Aranızda beli inceltmek için kullanılan korselerden kullanan var mı? Kullanımı riskli olur mu ki? Ya da kullanıp fayda gören var mı?

Aslinda bende alip kullanmak istiyorum yeni dogum yaptim ama istediğim korse pahali o yüzden erteliyorum...kullananların bir çoğu memnun karni toparliyormus ama uzun vadede kullanimi bagirsak problemlerine neden oluyormus,gunde en fazla iki uç saat takabilirsin,sabah takayim aksam cikarayim yapamazsin almak istersen kopçali korseleri tavsiye ederim

Aslinda bende alip kullanmak istiyorum yeni dogum yaptim ama istediğim korse pahali o yüzden erteliyorum...kullananların bir çoğu memnun karni toparliyormus ama uzun vadede kullanimi bagirsak problemlerine neden oluyormus,gunde en fazla iki uç saat takabilirsin,sabah takayim aksam cikarayim yapamazsin almak istersen kopçali korseleri tavsiye ederim
Evet kopçalı zaten. Benim baktığım da pahalı. Ama sağlık problemi yaratacaksa korkarım ben

Beli inceltmenin başka yolu yok mu ? Merakta ve takipteyim :dondurma:
Eğer fazla kolon varsa önce kilo vb erken lazim ama zayif ve belin kalin bir yapin varsa üzgünüm vücut tipini değiştiremezsin...bel kismini incelticek egzersiz hareketlerini de deneyebilirsiniz belki faydasi olur

Kopçalı kullandım bir ara pentiden almıştım. Kopça yerleri çamasırdan belli oluyor aslında zayıf olmama rağmen hiç rahat edemedim çok sıktı. Yine pentiden normal korse aldım o kopçalı kadar toparlamıyor ama yinede iyi. Kullanımı daha rahat bana göre

Back
X