bel inceltecek yontem lutfeennn

kbrkrgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
301
1
Kizlar ben 1.67 boyundayim 90-70-90 vucut olculerine sahibim belimin incelmesini istyorum sanki hic kivrim yok gibi belimde. Sadece bi hareket biliyorm ben sizin bildiginiz varmi 60 olmasini istyorum yardim ediiiiin nolur

Son düzenleme:
Kizlar ben 1.67 boyundayim 90-70-90 vucut olculerine sahibim belimin incelmesini istyorum sanki hic kivrim yok gibi belimde. Sadece bi hareket biliyorm ben sizin bildiginiz varmi 60 olmasini istyorum yardim ediiiiin nolur

vay be olcuye bak :KK1: mekik çekmek işe yarıyo galiba

Yarim meekik cekiyorum normalde zayiflamak icin. Gobek eritmeye diye biliyorum ben onu.. gogsum tam doksan sayilmaz 88 -89 ..

beli sıkılaştırıp inceltmek için diye biliyodum ama yanlış bi bilgi olabilir tabi bir bilene sormak gerek oyle duymuştum ben o yuzden çekiyorum

beli sıkılaştırıp inceltmek için diye biliyodum ama yanlış bi bilgi olabilir tabi bir bilene sormak gerek oyle duymuştum ben o yuzden çekiyorum

ben onu başka bi site de göbek eritmeye die okumuştum bel inceltmeye de sadece bi yöntem biliyorum oda; dik durup elleri yanlardan dize kadar uzatıp çekmek pek anlaşılır olmdı galiba..

Belinden sağa sola dönme hareketi... Ender Saraçtan duymuştum sanırım. Benimde ihtiyacım var mı? Evet. Yapıyor muyum? Hayır. :KK37:

DOGUMDAN SONRA BELIM ESKISINDEN DAHA KALIN.ANNELIK KIVRIMI HERHAL BUDa.kilo fazlam pek yok ama gobek cevresi daha kalin eskiye nazaran..

bendede ayni sorun vardi bana cok iyi geldi
bir oklavayi alip arkamiza yatay olarak kalcamiza koyuyoruz
ellerimizide oklavanin uclarina ,sonra saga sola dönüyoruz
anlatamadim galiba :)

bu arada ebushh a çok teşekkür ediyorum işime yarar güzel bi bilgi verdi hergn yapcam inşallah yarar çok teşkkür ederim :muck: :)

X