bel fıtığına hacamat

leylak12

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2013
10
0
6
Ankara
arkadaşlar aranızda bel fıtığına hacamat yaptırıpta iyi sonuç alan varmı?ben yaptırmak istiyorum ama fıtık gerçekten geçiyor mu tedirginim.yardıcı olursanız sevinirim

hacamatın 70 derde devası vardır bel fıtığından birçok hastalığa kadar ben hacamat yapıyorum bilgi almak istersen özelden mesaj atabilirsin bel fıtığı ameliyatı oldum ama hiç faydasını görmedim hacamatla çok şükür dinmek bilmeyen ağrılarım son buldu....

BANA MSJ atmışsınız.ben özelden atamıyorum.benim L4-5 düzeyinde fıtığım var.bacaklarımda batma ağrı oluyo.şuan fizik tedavi oluyorum.hacamat yapan biryeri aradım bana hacamat sadece ağrılarınızı hafifletir geçmesi için sülük koymamız lazım dedi.hacamat gerçekten bel fıtığını geçirir mi yoksa sadece ağrılarımı geçirir?

mesajını yeni gördüm,babamda 4 fıtık var ve çok şükür hiç ağrısı yok,halihazırda fıtığınızada bir değişim olmaz ama o bacağa vuran insanı çıldırtan ağrılar için hacamat çok iyi ben kortizon bağımlısı gibi olmuştum ama çok şükür iyiyim.....

trambolinde çalışırken bana bişey oldu, belimde aşırı şiddetli bir ağrı var aşağıdan yukarı 5-6. omurlar diye tahmin ediyorum
sanırım ya disk kaydı, ya da parçalandı

sinirlerime bişey oldu

hacamat yaptırırken tam o omurun üstüne mi yaptırılmalı?
ben daha once yaptırmıstım ama sırtıma uyguladılar

o zaman bişeyim yoktu bence iyi birşey hacamat ,yaptırılmalı

ben yaptırmadım ama bi arkadaşım çok şiddetli baş ağrısı çekiyordu. ilaç doktor derken hiç bişey fayda etmedi. derken hacamatı keşfettik okuduk araştırdık beş bin yıllık geçmişi olan en eski alternatif tıp yöntemiymiş. bi de sünnetmiş. peygamberimiz tavsiye etmiş müslümanlara. O bizim için zararlı bişeyi tavsiye etmez dedik gittik hacamata. arkadaşa yaptılar hacamatı aradan baya bi zaman geçti ağrımadı başı yemin ederim. hacamatı yapanı da tavsiye ederim sıcakkanlı saygılı biriydi ben de gidicem sırtım için :) isteyenlere numarasını özelden atarım.

Merhaba İstanbul da oturuyorum ve bel fıtığı var hacamat tan çook korkuyorum bir şey olur tekrar yürüyemem diye hacamat yapan klinikler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…