• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel fıtığı

-Bibli

gardım sağlam,güllerden tuğla⚜️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
4.868
15.245
138
Kızlar merhaba.Eşime bel fıtığı tanısı konuldu. Fizik tedaviye başlayacak.İş hayatını, sosyal hayatını felç etmiş durumda şu an ağrı.

Sorum şu fizik tedaviyi destekler nitelikte öneriniz var mı?Çarşamba günü tekrar dr gideceğiz burdaki önerileri doktora danışmak adına deneyimlediğiniz bitki,krem vs aklınıza gelebilecek her türlü öneriye açığım.Teşekkür ederim herkese.

Çok geçmiş olsun. Annemin de bu konuda yoğun bir tecrübesi oldu. Onunsa bel ağır olmak üzere 4 yerinde fıtık var. İki kez fizik tedavi gördü. Geçici süreliğine iyi oldu. Ama çok kısa sürüyor rahatlaması. Sonra şehir dışında özelde bir doktora gitti hatta hacamattı ismi sanırım onu yaptırdı :D İğne işlemi yaptırdı ayrıntıları pek hatırlamıyorum ama aynı doktora işlem için birçok kez gitti. Onlarda ilk başta rahatlattı ağrı çekmeden 1 2 ay dayandı sonra tekrar başa sardı. Hayır hamile kadınlar gibi ne ayağa kalkabiliyordu ne de yürüyebiliyordu o derece sıkıntılı geçti. Ama yanlış hatırlamıyorsam hacamat işlemi oldu en son. Şimdi uzun süredir iyi gidiyor. Ameliyat olmaması için doktrlarda erteliyor hatta onlar bunun da bir çare olmadığını söyledi. Birde bu at kestanesi balsamı jel gibi bir ürünü vermişler herkes kullanıyor ama faydasız bir ürün. Onuda kullandı. Tamamen geçiren bir tedavi, krem olduğunu söyleyemem ama doktorun yaptığı işlemler fizik tedaviden daha etkili oldu sanırım.

Çok geçmiş olsun. Annemin de bu konuda yoğun bir tecrübesi oldu. Onunsa bel ağır olmak üzere 4 yerinde fıtık var. İki kez fizik tedavi gördü. Geçici süreliğine iyi oldu. Ama çok kısa sürüyor rahatlaması. Sonra şehir dışında özelde bir doktora gitti hatta hacamattı ismi sanırım onu yaptırdı :KK70: İğne işlemi yaptırdı ayrıntıları pek hatırlamıyorum ama aynı doktora işlem için birçok kez gitti. Onlarda ilk başta rahatlattı ağrı çekmeden 1 2 ay dayandı sonra tekrar başa sardı. Hayır hamile kadınlar gibi ne ayağa kalkabiliyordu ne de yürüyebiliyordu o derece sıkıntılı geçti. Ama yanlış hatırlamıyorsam hacamat işlemi oldu en son. Şimdi uzun süredir iyi gidiyor. Ameliyat olmaması için doktrlarda erteliyor hatta onlar bunun da bir çare olmadığını söyledi. Birde bu at kestanesi balsamı jel gibi bir ürünü vermişler herkes kullanıyor ama faydasız bir ürün. Onuda kullandı. Tamamen geçiren bir tedavi, krem olduğunu söyleyemem ama doktorun yaptığı işlemler fizik tedaviden daha etkili oldu sanırım.
Eşimle tam at kestanesi kremini konuşurken yazdınız😅hacamat aklımda eğer ikna edebilirsem. Benim eşime göre bel fıtığı ya da başka bir rahatsızlıkta hiçbir şey ona fayda etmiyor çünkü öyle bir inanca sahip:KK70:İşte her yerde kalıcı çözüm yok,ameliyattan sonra bile daha kötü olanlar var deniliyor.Ne yapacağımızı bilemedik.Çok teşekkür ederim annenize de çok geçmiş olsun.

Back