Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar selam 2 yıldır bel fıtığım var 3 ayı aşkın bir süredir iyice ağrılarım arttı endoskopik kapalı yöntem bir ameliyat şekli duydum bu konuyla ilgili olarak Doç. Dr. Özgür özdemir varmış çok iyi diyorlar daha önce bu doktora ameliyat olan var mı?
Derdimi yazıyoruz ne reklamı!Emin olamadım Reklam mı bu şimdi?
özelde beyin cerrahıİhtisası nedir bu doktor arkadaşın
Devlette midir özelde midir?
sülük tedavisi belfıtığı ne alaka!Sülük tedavisi dene
10 senelik bel agrisi 2 fitik suluk tedavisi sayesinde 2 senedir agrilarim %80 azaldiDerdimi yazıyoruz ne reklamı!
özelde beyin cerrahı
sülük tedavisi belfıtığı ne alaka!
Yaptiripda rahatlamayan gormedim daha10 senelik bel agrisi 2 fitik suluk tedavisi sayesinde 2 senedir agrilarim %80 azaldi
Sülük tedavisi kimilerine göre gerçekten doğal olabilir saygı duyuyorum ama sağlıklı bulmuyorum alternatif tıp ilgi alanım dışında çok teşekkür ederimYaptiripda rahatlamayan gormedim daha
Rica ederim umarim en yakin zamanda sagliginiza kavusursunuzSülük tedavisi kimilerine göre gerçekten doğal olabilir saygı duyuyorum ama sağlıklı bulmuyorum alternatif tıp ilgi alanım dışında çok teşekkür ederim
Bu Sülük tedavisini nerede yaptırıyorsunuz?Rica ederim umarim en yakin zamanda sagliginiza kavusursunuz
Benim esim yapmisti yapan yerleri bilmiyorumBu Sülük tedavisini nerede yaptırıyorsunuz?
Anladım, annemde de var şu anda ağrıları kullandığı şeylerde dolayı %80-85 azaldı ama fıtığı tamamen yok edecekse sülük tedaviside denenebilir elbet.Benim esim yapmisti yapan yerleri bilmiyorum