Bel fıtığı ve hamilelik

Yelbiss

Umay Açina ♥
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
593
601
L4-L5 seviyede belimde bir çok fıtığım var ilaç ve iğne tedavisine yanıt vermedi. Tam fizik tedaviye başlayacaktım hamile kaldım fizik tedaviye gitmedim doktor da zaten fizik tedaviyle geçecek bir şey değil ameliyat olman lazım ama yine de bir deneyelim demişti. Kasımda endometriozisten ameliyat oldum çok zor atlatıyorum ameliyat sonrası dönemi doğumdan sonra da tekrar ameliyat olmak da istemiyorum zaten. Bazen hiç ağrım olmuyor bel fıtığı olanlar bilir bazı dönemlerde çok ağrım oluyor ve ağrılı dönemlerim çok uzun sürüyor. İki gündür yine çok kötü ağrım var. Bacağa giden sinirlerde daralma olduğundan şu an sol bacağımı kalçamdan itibaren parmaklarıma kadar hiç kıpırdatamıyorum eğilemiyorum eğildiğimde doğrulamıyorum. Yatarken, otururken, ayaktayken her şekilde canım çok yanıyor hamileyim diye ilaç da kullanmak istemiyorum. Bel fıtığıyla birlikte hamile kalanlar varsa eğer neler yaptınız, nasıl atlattınız hamileyken bu ağrıları doğal yolla en hafif şekilde atlatabileceğim bir şey var mı?

sanirim bende de fitik var ya da kuyruk sokumunda sikinti. Doktora agri sebebiyle gitmistim fitigin mi var demisti bilmiyorum dedim. Ama agrilarim iyice artti. Ayakta 15 dk duruyum oturamiyorum yuruyemiyorum agridan duramiyorum sag bacagim kitleniyor cok zor az kilo almaya dikkat et yuruyus yap duzenli ve kendini yorma. Başka yapcak bisey olmuyor hamileyken

Çok zayıf hamile kaldım üstüne bir kilo verdim kadın doğum doktorum da kilo almaya başlaman lazım dedi aksine.

Çok zayıf hamile kaldım üstüne bir kilo verdim kadın doğum doktorum da kilo almaya başlaman lazım dedi aksine.

Canim illaki alacaksin da cok alma o da agirlik yapiyo sonucta bel daha cok agriyor. Ben 12 kilo aldim o bile fazla geliyor bana donemiyorum yuruyemiyorum o anlamda dedim :) insallah cok agrin olmaz canim saglikla al kucagina ins

Canim illaki alacaksin da cok alma o da agirlik yapiyo sonucta bel daha cok agriyor. Ben 12 kilo aldim o bile fazla geliyor bana donemiyorum yuruyemiyorum o anlamda dedim :) insallah cok agrin olmaz canim saglikla al kucagina ins
Amin teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah. :)

canım bende de aynı şekilde fıtık var çok zorlanıyorum kiloda aldım 10 dakıka ayakta dursam yürüyemiyorum ne yapacağız nasıl olacak bilmiyorum son aylarda nasıl olacağız bakalım....rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…