Bel fıtığı olup hamile olanlar

diantus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
570
5
gebelik öncesi bel fıtığı başlancığı tanısı konmuştu. ağır kaldırmadığım sürece bir sorunum yoktu. ancak 29 haftalık hamileyim ve bel ağrısı nedeniyle hastaneye yattım ağrıkesicili serumlar yapıldı ama nafile geçmiyor ağrı. bu gibi sorunları yaşayan var mı? ayrıca nasıl doğum yaptınız?

bende de bel fitigi 3 yil once basladi ara ara agrilar oluyordu ama genelde iyiydim. hamilelikte daha 3. ayimdan itibaren basladi agrilarim ve simdi 5. ay icindeyim. doktor kesinlikle egzersiz yapamazsin hatta yuruyuslerin bile uzun surmesin dedi. zaten cok da hareket edemiyorum, gecen hafta hep yattim. normal dogum cok istiyordum ama boyle giderse sezaryen olacak gibi gorunuyor:KK43:

selam kızlar..allah sağlıklı doğumlar nasip etsin tüm hamilelerimize..
benim ablamda da bel fıtığı vardı,bilirim neler çektiğini,evde sürekli annemin yardımıyla hareket etti nerdeyse,doktoru diyet vermişti,bildiğim kadarıyla fıtıkta kilo almak sıkıntıları artırıyor,
hiç hareket etmedi yani yürüyüş felan yapmadı doğum öncesinde,hep ağrılarıda oldu,biz sürekli masajlar felan yapardık.
ama normal doğum yaptı ablam çokta iyi ve kolay oldu doğumu..
allahım sizlerede kolaylıklar versin,umarım fazla ağrılarınız olmadan atlatırsınız hamileliğinizi

X