Bel fıtığı olup da epidural sezaryen olan var mı?

semiror

Evli,Mutlu,Çocuklu...
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
225
0
44
kızlar merhaba..inşaallah 7 kasım da sezeryan olucam..ilk çocuğumda epidural olmuştum,bunda da istiyorum fakat 2005 ten beri belfıtım var..doktoruma söyledim anestezi uzmanı karar verir dedi epidural yada genel anestezi olmasına.
Acaba içinizden varmı benim gibi belfıtığı olupta epidural sezeryan olan ve rahat geçen,genel anesteziden de korkuyorumda o yüzden...lütfen yardım edin:gitme:

kızlar merhaba..inşaallah 7 kasım da sezeryan olucam..ilk çocuğumda epidural olmuştum,bunda da istiyorum fakat 2005 ten beri belfıtım var..doktoruma söyledim anestezi uzmanı karar verir dedi epidural yada genel anestezi olmasına.
Acaba içinizden varmı benim gibi belfıtığı olupta epidural sezeryan olan ve rahat geçen,genel anesteziden de korkuyorumda o yüzden...lütfen yardım edin:gitme:
canım bildiğim kadarıyla bel fıtığı boyun fıtığıgibi rahatsızlığı olanlar epidural olamıyo.felç olma riski var çünkü.sen gene de iyice araştır geçmiş olsun

saol canım ilgin için,araştırıyorum netten kimi dr. olabilir diyor kimi olmaz anlamadım bendefisfisfis
hatta bi bayan ben oldum belfıtığım kayboldu demiş bi yerde iyice şaştım:1shok:

X