- 9 Aralık 2019
- 178
- 217
- Konu Sahibi shewastwenty
Merhabalar. Benim ne zamandır var olduğunu bile hatırlamadığım ağrılarım vardı. Bir yere yürürken veya ayakta durmak zorunda olduğum zamanlarda hemen bacaklarım ağrıyordu. Yarım saat/kırk dakikadan sonra bu ağrılar başlıyordu diyebilirim. Ancak herkesin bu kadar çok yorulduğunu zannettiğim ve dolayısıyla normal olduğunu düşündüğüm için doktora gitmiyordum. Bu sene 3 kez siyatik ağrısı çekince artık gittim. Belimin sol tarafında 2 tane fıtık varmış, ne büyük ne küçükmüş. Doktor egzersiz yapmamı önerdi ama eğer egzersiz yaparsam bu ağrılar geçer mi bu konuda bilgilendirmedi. Spor olarak yürüyüş yapmak istesem dediğim gibi bacaklarım hemen ağrıyor ve benim için çekilmez oluyor. Bu sorunu yaşayanlardan, egzersiz yaparak ağrılardan kurtulan var mı? Ya da yediğimiz bir şeyin bu ağrıları tetiklediğine şahit oldunuz mu? (Fibromiyalji hastalarının glutene duyarlı olması gibi)
Bu arada 22 yaşındayım ve 54 kiloyum, genelde yaştan ve vücut ağırlığından fıtık oluşuyor ama bende neden oldu hiç anlamadım?
Bu arada 22 yaşındayım ve 54 kiloyum, genelde yaştan ve vücut ağırlığından fıtık oluşuyor ama bende neden oldu hiç anlamadım?
Son düzenleme: