Bel fıtığı olan anneler,yardım.....

duyguby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
881
10
96
Muğla
Merhaba arkadaşlar.
Doğum yapalı 7 ay oldu.Bu süreçte surekli bebeğimle ilgilenmekten kendime pek bakamadım.Doğum öncesi hafif fıtığım vardı.hamileyken ağrılarım artmıştı.doğum sonrası ağrılarım şiddetlendi.Ve mr cektirdim.2 fıtık olmuş ve direk ameliyatlıkmış.ayağımdada uyuşmalar vae zaten.Şu an dayanılmaz acılar cekiyorm.sansa bakınki kızım kucaktan inmiyor.inleyerek alıyorum kucağıma.canım çok yanıyor.Şu an ameliyat olamam.iğne vs vurduramıyorum cunki emziriyorum.bitek minoset içebilirsindedi doktor ki zaten acıma fayda etmiyor.
emzirmeye etki etmeyen bir yol bileniniz varmı acaba.kür olur,yağ olur,bitki olur.yeterki acım hafiflesin.emzirmesem iğne olurdum ama mumkun değil emdiği için.ne yapmalıyım,ölüyorum acıdan kızlar mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Geçmiş olsun,kesinlikle reklam olarak algılanmasın,nöral terapiyi bir araştırın derim
Allah yardımcınız olsun

benim hamilelikten önce bel fıtığım vardı. ameliyat olmak istemedim, fizik tedavi gördüm.iyileştim, hamilelikte ve doğumda bi sorun yaşamadım. sinir hasarı, güç kaybı,his kaybı gibi durumlar yoksa fizik tedaviyi öncelikle öneririm, hem ilaç almıyorsun, emzirmeye engel bi durum yok. ben de vakti zamanında çok çektim. bir de ayakta kalman gerektiği durumlarda, istirahat edemediğin dönemlerde çelik balenli korseden destek alabilirsin. geçmiş olsun

kızlar sağolun,ama daha da kötuyum.Çok siddetli bi ağrı sonrasında sağ ayağım hissizleşti ve su an cok zor yuruyorum.sağ bacağımı neredeyse hissetmiyorum.fizik tedavi basladım.Ama ilerleme olmazsa sanırım ameliyat olucam.Allahım yardım etsin .Dua ediyorum.İnsallah sinir hasarı olmamıstır.

öncelikle geçmiş olsun. benimde 6 aylık bebeğim var doğumdan önce fıtığım vardı hamilelikte çok ağrı çektim minoset bir işe yaramıyor. benim ameliyatlık değil ama çok ağrım olyor bazen. bebeği kucakta taşımak mağvediyor tabi . ben bu ara cosmodiski araştırıyorum işe yarayabilir belki.deneyenler varsa veya bilgisi olan lütfen paylaşsın. allah şifa versin..

canım maalesef seninki ameliyatlık bi duruma gelmiş gibi gözüküyor. bence birkaç doktordan fikir al, ameliyat öneriliyorsa değerlendir. buarada benim de hamilelikte hiç sorun çıkarmayan bel fıtığım emzirme, kucakta taşıma gibi belimi zorlayan durumlardan dolayı tekrar ağrı yapmaya başladı. Allah en kısa zamanda şifa versin

teşekkür ederim kızlar,çok sağolun.Fizik tedavi biraz işe yaradı sanırım.bugun daha iyiyim.ama bacağım hala kötu.Ameliyatlık evet ama daha ne kadar zaman kazanırsam iyidir diye düşünüyorum.bide aktardan bi krem aldım.çok iyi geldi.baya rahatlatıyor ağrıyı.tedavi bitsin sonucu paylaşacağım sizlerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…