Bel fitigi ,igne tedavisi

Fistiklicikileta

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
4.331
6.517
Herkese iyi aksamlar . Annem gecen sene bel kaymasi ameliyati oldu. Ardina yakin zamanda belinde fitik cikti. Suan iki bastonla zor yuruyor. Beyin cerrahi tekrar ameliyat dedi.

Algoloji ve fizik bolumune goturduk ilac vs kullaniyor suan.

Bir tanidiga da medicalci, bir igneden bahsetmis.
Hastane ortaminda vuruluyormus. Bu sekilde igne olup fayda goren yakininiz vs oldu mu?

Görümcem bizzat bütün süreclerinde yanındaydım her gece acile taşıdım agrıdan duramıyordu ağrıda. Resmen bağırıyordu 2 gunde bir net acildeydik yanı amelıyat olmak istemiyordu her doktor amelıyat dedı sonra iğneyi duymus algoliji bölümü vuruyormuş bir arkadası yaptırmıs iyi gelmış ücretli iğne amelıyathanede vuruluyor zaten maşallah diyin iğneden beri ağrıları yok senecek kadar az bence ameliyattan önce bir deneyin iğneyi inşallah faydasını görürsünüz

Görümcem bizzat bütün süreclerinde yanındaydım her gece acile taşıdım agrıdan duramıyordu ağrıda. Resmen bağırıyordu 2 gunde bir net acildeydik yanı amelıyat olmak istemiyordu her doktor amelıyat dedı sonra iğneyi duymus algoliji bölümü vuruyormuş bir arkadası yaptırmıs iyi gelmış ücretli iğne amelıyathanede vuruluyor zaten maşallah diyin iğneden beri ağrıları yok senecek kadar az bence ameliyattan önce bir deneyin iğneyi inşallah faydasını görürsünüz
Ay cok mutlu oldum .Annem de sifa bulur insallah cok zorlaniyor.

X