Bel fıtığı ameliyatı

Hersheymi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2014
911
33
13
Ankara
Bel fıtığı ameliyatı olmak zorundayım ve önümüzdeki 2 hafta içinde olacak gibiyim
Arkadaşlar normalde bu yıl içinde 2. Çocuğuma hamile kalmak istiyordum ancak bu ameliyatı geçiren varsa bu ameliyat hamileliğe engel mi? Ya da ne kadar beklemek zorundayım

Ameliyat olmadan bu fıtıktan yüzme vb ile kurtulur muyum?
L5- s1 arası yan ve düz fotolarını da atayım bilgi sahibi varsa

çok geçmiş olsun...eşimde de bel fıtığı vardı..3 dr. gördü hepsi ameliyat dedi tam ameliyata hazırlandık bugün tahlil yarın ameliyat tı yani... sonra bi tel.yeni bi dr. önerisi..hadi bide onada gidelim dedik ve ameliyat iptal oldu... 4. dr.ameliyat olmaz dedi..beline uygun korse yaptı.o dr.un kendi bulusu reklamlarda gördüklerimizden falan değil...kişiye özel yapılıyor...eşim korseyi 6 ay taktı takviye olarak e vitamini falan aldı başka ilaçlarda vardı 6 ay sonunda çekilen emarda fıtığın kendini yenilediğini gördük...çok şükür..sanırım sen ankaradasın bu dr. istanbul kadıköyde özel muayenehanesi var vatan hastanesinde de çalışıyor... dr.Hayri uzunoğlu

Çok teşekkür ederim şimdi araştırıyorum.

Arkadaşlar ameliyat oldum Çarşamba günü.. Biraz apar topar oldu sanki ama 3 aydır ne çektiğimi ben biliyorum Allah kimseye yaşatmasın amin...

Ameliyat yedek hasta olduğumdan 16:30da başladı 18:45 de odama geri getirildim

Şuan bacak çekmem yada uyuşuklukla ilgili hiç bir şey kalmadı şükür inşallah bir daha yaşamam

Genel anestezi verdiler ilk defa genel aldım çok daha iyi epiduralden bence çünkü sanırım lokalde heyecan yapıp tansiyonumu yerde süründürüyorum sezaryenimde 6/4ü görüp ven gidiyorum demiştim... Bunda sadece uyanırken noliii ya oldum çünkü insanları flu gördüm Türk filmlerideki gibi sesler gidip gelio ve göz kapaklarımı zorla kldırıyorum..

Ilk 1 hafta sadece yemek ve wc için ayağa kalkacakmışım 2. Hafta evin içinde yürüyüşler yapılacak 3. Hafta dışarı çıkılabiliyor kısa mesafeler için..

Buarada 1 hafta boyunca hergün evde pansuman yapılıyor ki dikişim serçe parmağım kadar... 1 hafta sonra Dikişlerim alınacak...

Ameliyat sonrası 2 ay çok ama çok dikkatli olmak gerekiyormuş
Belin tekrar fıtıklaşmasını önlemek için yüzmeye başlayacağım 2 ay sonra inşallah ve 2 yıl bebek düşünmüyorum

3. Haftamı tamamladım ara ara bacağımda ağrı oluşuyor ama kesinlikle ameliyat öncesi ile kıyaslanamaz...
Kendi başıma kalkıp gezip tozuyorum tabi ev içinde bir de bahçeye çıkıyorum
20 dklık yürüyüşlere başladım
Bayram sonrası 30-35 dkya çıkarmayı düşünüyorum yürüyüş önemli bakalım inşallah Eylül'de yüzmeye başlarsam çok sevineceğim kilo vermekte önemli Ramazandan dolayı ve çok hareket edememeden dolayı kilo verebildiğim söylenemez ama en azından şu dönemde almayayım😉

4.haftam geçti 1 ayı tamamladım ve 3-4 gün dışarı çıktım

Aman sakın ameliyat olma diyenlerin haklı yönleri vardır eminim ama felce doğru giden bacak tutmama gibi bir durum ve 4-5 beyin cerrahı da aynısını diyorsa kesinlikle hayatınızı daha da ertelemeyin derim
Resmen hayatımın 4 ayı yoktu evde tıkılı kalmıştım😔
Ameliyatı övmem ama şuan Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum ameliyatımı yapan doktorun da ellerine sağlık hep mutlu olsun inşallah amin

kızlar annemin bel fıtığı var bacağı uyuşuk ve çok ağrıyor. ama öyle böyle değil tuvalete gitmek için yataktan kalkamıyor bile yani onu da geçtim yatakta kıpırdayamıyor. çok şiddetli ağrıları oluyordu kadının aklı gidiyoru. sesi hala çıkmıyor aklımdan. doktorlar ilk bakışta ameliyat dedi ama ahım şahımm doktorlar değildi.

Şimdi medipole gittik doktor ameliyat değil demiş ilaçlar iğneler verdiler bir haftaya oturarak yemek yemesi gerekiyormuş ama hala yaapmıyor. ama kalkıp yürüyebiliyor tuvalete en azından az çok gidiyor yavaş yavaş ama belki o da ilaçalrın etkisindendir. işte doktor bi hafta daha verdi ek olarak bakalım iyileşecek mi diye sizin bildiğiniz iyi doktorlar masörler var mı ? araştırmaya devam edicem özel olarak ulaşabilirsiniz.

Bir doktor korse verelim, yelek takalım diyorsa 2 kere düşünün derim. Çünkü doktorlar ucuz yoldan aldıkları bu ürünleri satarak tıpkı esnaf gibi kar yapmayı hedefliyor. Sağlıkta tüccarlık olmamalı. bu yüzden doktorunuzu eşinizden dostunuzdan tavsiyeyle seçin. İnternetten de son araştırmayı yapabilirsiniz ama buralara da kanmayın. En iyi doktor dostunun doktorudur. H Hersheymi ciğim sana da çok geçmiş olsun. Ama emin ol cesaretini toplayıp narkozsuz ameliyat olsaydın ayağa kalkman çok daha çabuk olacaktı. Mikrocerrahi ve narkozsuz ameliyat en güveniliri ve en konforlusu.

merhaba benimde annemin olması gerekiyor vida takılması da gerekiyor ona vida dendiği için korkuyor bazı olumsuz yorumları okuduğu için doktorda çok önemli sizin doktorunuz kim acaba

neredeyse bir yıl geçmiş ameliyatınızın üzerinden şuan durumunuz nasıl bende bu aylarda ameliyat olacağım artık çok fazla ilerlemiş durumda ve bacakta kas atroisi (incelme erime )oluştu Allah yardımcımız olsun bende kurtulurum insallah bu dertten

merhabalar bi sorum olacaktı nereye yazıcam bilemedim. Babamda da fıtık vardı ve o fıtık patlamış doktor ameliyatla alırız demiş lokal anesteziyle yirmi dakika falan sürer demiş ama benim merak ettiğim sonuç nolur yani toparlanma süresi falan nedir bi bilgisi olan var mı acaba?

bu işin tek adresi bel fıtığı tedavisi için ameliyatsız alman dr.oliver neumannn

Canım eşinin fıtığı bitti. Yani. Bana da 4 doktor ameliyat 2si erir dedi yani ben çok inanmıyorum çok büyük olduğu için. Birsey soracağım erirKen ağrı azaldı mı. Çünkü suan benim ağrım Azalmadı

23-25 yaşında 3 kez ameliyat oldum. Ve şuan berbat haldeyimmm yine ameliyat diyorlar. Olmamak için cebelleşiyorum. Başka neler yapabilirim lütfen Bursa da alternatif önerisi olan yazsın. Belimde şuan biri çok büyük olmakla üç fıtık var ileri derece(idrar tutamama ve bacağım uyuşuk ) aşırı ağrım oluyor. Ve gerçekten ameliyat olmak istemiyorum. Olsam yine çıkıcak. Aynı yerden maalesef. Güya en iyi doktorlara gittim sonuç değişmiyor. Korsesiz ayakta duramıyorum. Fizik tedaviler işe yaramadı yok mu bunun başka çözümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…