Bel fıtığı ameliyatı olmak zorundayım ve önümüzdeki 2 hafta içinde olacak gibiyim
Arkadaşlar normalde bu yıl içinde 2. Çocuğuma hamile kalmak istiyordum ancak bu ameliyatı geçiren varsa bu ameliyat hamileliğe engel mi? Ya da ne kadar beklemek zorundayım
Ameliyat olmadan bu fıtıktan yüzme vb ile kurtulur muyum?
L5- s1 arası yan ve düz fotolarını da atayım bilgi sahibi varsaEki Görüntüle 1170184 Eki Görüntüle 1170185
çok geçmiş olsun...eşimde de bel fıtığı vardı..3 dr. gördü hepsi ameliyat dedi tam ameliyata hazırlandık bugün tahlil yarın ameliyat tı yani... sonra bi tel.yeni bi dr. önerisi..hadi bide onada gidelim dedik ve ameliyat iptal oldu... 4. dr.ameliyat olmaz dedi..beline uygun korse yaptı.o dr.un kendi bulusu reklamlarda gördüklerimizden falan değil...kişiye özel yapılıyor...eşim korseyi 6 ay taktı takviye olarak e vitamini falan aldı başka ilaçlarda vardı 6 ay sonunda çekilen emarda fıtığın kendini yenilediğini gördük...çok şükür..sanırım sen ankaradasın bu dr. istanbul kadıköyde özel muayenehanesi var vatan hastanesinde de çalışıyor... dr.Hayri uzunoğlu
merhaba benimde annemin olması gerekiyor vida takılması da gerekiyor ona vida dendiği için korkuyor bazı olumsuz yorumları okuduğu için doktorda çok önemli sizin doktorunuz kim acaba4.haftam geçti 1 ayı tamamladım ve 3-4 gün dışarı çıktım
Aman sakın ameliyat olma diyenlerin haklı yönleri vardır eminim ama felce doğru giden bacak tutmama gibi bir durum ve 4-5 beyin cerrahı da aynısını diyorsa kesinlikle hayatınızı daha da ertelemeyin derim
Resmen hayatımın 4 ayı yoktu evde tıkılı kalmıştım😔
Ameliyatı övmem ama şuan Allah'ıma binlerce kez şükrediyorum ameliyatımı yapan doktorun da ellerine sağlık hep mutlu olsun inşallah amin
Bel fıtığı ameliyatı olmak zorundayım ve önümüzdeki 2 hafta içinde olacak gibiyim
Arkadaşlar normalde bu yıl içinde 2. Çocuğuma hamile kalmak istiyordum ancak bu ameliyatı geçiren varsa bu ameliyat hamileliğe egel mi? Ya da ne kadar beklemek zorundayım
Ameliyat olmadan bu fıtıktan yüzme vb ile kurtulur muyum?
L5- s1 arası yan ve düz fotolarını da atayım bilgi sahibi varsaEki Görüntüle 1170184 Eki Görüntüle 1170185
çok geçmiş olsun...eşimde de bel fıtığı vardı..3 dr. gördü hepsi ameliyat dedi tam ameliyata hazırlandık bugün tahlil yarın ameliyat tı yani... sonra bi tel.yeni bi dr. önerisi..hadi bide onada gidelim dedik ve ameliyat iptal oldu... 4. dr.ameliyat olmaz dedi..beline uygun korse yaptı.o dr.un kendi bulusu reklamlarda gördüklerimizden falan değil...kişiye özel yapılıyor...eşim korseyi 6 ay taktı takviye olarak e vitamini falan aldı başka ilaçlarda vardı 6 ay sonunda çekilen emarda fıtığın kendini yenilediğini gördük...çok şükür..sanırım sen ankaradasın bu dr. istanbul kadıköyde özel muayenehanesi var vatan hastanesinde de çalışıyor... dr.Hayri uzunoğlu
Ameliyatı tavsiye etmem bacım beni mahvettilerBel fitigi ameliyati olanlar nerdesiniz durumlariniz nedirv?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?