Bel fıtığı ameliyatı olan var mı?

esk11

kızımı çok seviyorum o benim minik meleğim
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
709
407
Ben üç kez bel fıtığı ameliyatı oldum platin Yok seviye kaybı Ve kayma dan dolayı hala ağrım var psikolojik olarak çok kötüyüm

Canım daha yeni konu acmıstın
Tekrar gecmis olsun lütfen kendini kızına odakla iyi seyler dusun ki iyi olsun gerekirse psikolojik tedavi al

Annem den biliyorum çok zor
Ama bunun seni etkilemesine izin verme
Allah cc iziyle eskisinden daha iyi olacaksın
Sıkıldıkça Müslümansan İnşrah oku
Bolca sohbet et

Senin kötü olmanı sağlayan durumlar neler ?

Annem den biliyorum çok zor
Ama bunun seni etkilemesine izin verme
Allah cc iziyle eskisinden daha iyi olacaksın
Sıkıldıkça Müslümansan İnşrah oku
Bolca sohbet et

Senin kötü olmanı sağlayan durumlar neler ?
İlk ameliyatımı gereksiz yere olmuşum felç olursun 6. Ayda hamilesin kalıcı fe olursun diye kandırdılar sadece bacağım ağrıyordu başka bişey yoktu 13 ve 18 ekimde tekrar ameliyat oldum platin dedi istemedim dahada acı çekmek istemiyorum ama hala ağrım var belimde kayma Var ve sinir köklerinin yeri daralmış disk kağıt gibi olmuş zaten bir türlü toplayamıyorum kendimi ağlıyorum keşke ilk ameliyatı olmasaydım

İlk ameliyatımı gereksiz yere olmuşum felç olursun 6. Ayda hamilesin kalıcı fe olursun diye kandırdılar sadece bacağım ağrıyordu başka bişey yoktu 13 ve 18 ekimde tekrar ameliyat oldum platin dedi istemedim dahada acı çekmek istemiyorum ama hala ağrım var belimde kayma Var ve sinir köklerinin yeri daralmış disk kağıt gibi olmuş zaten bir türlü toplayamıyorum kendimi ağlıyorum keşke ilk ameliyatı olmasaydım

Gerçekten güvene bileceğin bir beyin cerrahı araştır ona git
Mümkünse prof olsun
Özel demi ameliyat olsun merak ettim ?
Bir de bir psikologla görüş tatlım
İnşallah bir şey olmaz
Ben olacağına inanmıyorum bilmiyorum yani hani sana karşı
kötü bir enerji hissetmedim ya :))

Canım daha yeni konu acmıstın
Tekrar gecmis olsun lütfen kendini kızına odakla iyi seyler dusun ki iyi olsun gerekirse psikolojik tedavi al
Biliyorum toparlanamıyorum ama psikolojik desteğin faydası olmaz neyi tedavi edecek ki zamanı geri alamaz kimse napıcam ben bilmiyorum açıkçası tekrar aynı doktora gitmek te istemiyorum verecek bi 34 bin tl daha Yok bende millet ameliyat olur koca koca çocuklarını kucaklar ben küçücük kızımı kucaklayamıyorum:kızgın: herşeyden pişmanlık duyuyorum off

Gerçekten güvene bileceğin bir beyin cerrahı araştır ona git
Mümkünse prof olsun
Özel demi ameliyat olsun merak ettim ?
Bir de bir psikologla görüş tatlım
İnşallah bir şey olmaz
Ben olacağına inanmıyorum bilmiyorum yani hani sana karşı
kötü bir enerji hissetmedim ya :))
Dr iyi ama paracı insanları sırf para kazanmak için ameliyat ediyor gereksiz yere nasıl kandım bilmiyorum hep eşim yüzünden oldu:kızgın:

Benim ilk ve ikinci ameliyatımı yapan dr sürekli televizyonda Şen şakrak konuşan kel doktor cerrahi olarak iyi çok pahalı ama gereksiz yere bel fıtığı ameliyatı yapıyor ilk ameliyatında da genelde platini çakıyor bana yapamadı hamile olduğum için sonra da eşim ve babam istemedi platini

Esk11 nasilsiniz ? Ara ara girip okuyorum bel fitigi konusunu. Cidden çeken bilir ben de cocuklarimi kucagima dogru duzgun almadan buyutuyorum insan cok üzülüyor, onlarla oturup oynayamiyorum ,tek başıma parka goturemiyorum ,ters bi hareket yaparim diye surekli tedirginim .2 ay oldu ameliyat ama belimde agrilar ve sabah tutuk halim gecmedi henuz psikolojim bozuldu ,birde oksuruk ve hapsurma basladi birsey olcak diye odum kopuyor kendimize iyi gelen şeyleri biz bulmaliyiz ve moralimizi yuksek tutmaliyiz tabi zor biliyorum ama once kendimiz için yapmaliyiz umarim daha iyisinizdir

Ameliyat öncesi ve sonrası surecimde buradan çok yararlandım bu sebeple hesap açıp benim gibi arayış içinde olanlara yardımcı olmak istedim. Ameliyatın 6.günü. büyük bir fıtıktı. Zaten vardı ama aniden büyüdü 4 önce dayanılmaz ağrılarım başladı. Arada geçiyordu. Artık son 1 aydır süründürdü. Eskisehir Şehir Hastanesinde oldum. 2 gün yattım. İkinci gün ayağa kaldırdılar. Mikrocerrahi ile oldum. İlk iki gün acaba ameliyati yanlış mı yaptılar diye düşündüm çünkü acım çoktu. Dedim herhalde hiç gecmeyecek. 3.gun hafifledi. 4.gün geçti. İlk 3 gün destekle kalkıyordum yerimden sonra kendim kalkmaya başladım. Ağrılar bitti şükürler olsun ama uyuşukluk oluyor bazen doktorum en son o geçecek senin sinirin çok ezilmiş dedi. Ekleyebilirsem sonucu ekleyeyim. Evet zor bir ameliyat ama iyi bir doktorda olursanız 1haftada acılarınız son bulur. Eski sağlıklı haline gelmesi 6 ayi bulabiliyormus ama olsun ağrı olmasın da ben dikkat etmeye razıyım. İlk hafta oturmak yasak sadece yemekte ve tuvalette oturabiliyorsunuz. Evde biraz yürüyüş sonra çoğunluk yatak buna dikkat ederseniz daha çabuk toparlaniyorsunuz. Bakım için biri şart yanınızda İlk iki günü yatakta ameliyat sizisindan ve agridan dönemedim bile eşim yardım etti hep. Yatakta kendinizi yerleştirirken refakatçi carsaftan çekerek konum ayarlarsa daha kolay oluyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Umarım yardımcı olur bilgiler.

Sanırım çizdiğim yer fıtıktı.

Eklentiler

• 13.jpg
    13.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 149
X