Bel fıtığı amalıyatı için doktor tevsiyesi olan var mı?

hayell.

Ömür hayalleri beklemez..
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
2.338
4
aslın da çok yoruldum sürekli nette sağlıkla ilgili şeyler arıyorum

küçük kızımın 9 aylıkken gözünün hipermetropi ve astigmat olduğunu öğrendim bu beni çok üzdü iyi bir

doktor arama telaşına düştüm ne hipermetropinin nede astigmatın ne olduğunu bile bilmiyodum öğrendim..
hala daha birşeyler öğrenmeye çalışıyorum

bana bakmak için gözlerinin aldığı şekilleri gördükçe üzülüyorum annelik böyle birşey işte onları hep sağlıklı görmek istiyoruz

1yıl önce hem dayım hemde kayın pederim akciğer kanseri olduğunu öğrendik bunun için arayışlara girdim sonuç olumsuz vadesinin dolmasını bekliyor malesef çaresizlik ne kadar kötü bir bilseniz..

şimdi annem bel kayamsı var mış 20 yıldır bel fıtığı yolun sonuna geldi sanırım acil amalıyat olması

gerekmiş riskli bir amalıyat olduğunu söylemiş doktor:18: ona bakacak kimse yok ben yanında değilim

amalıyatı tecrubeli bir doktor yapmalı annem en az hasarla kurtulmalı inanın bütün gün düşünüyorum ne olacak anneme kim bakacak diye:2:

kusursuz olamlı iyi bir doktor seçimi yapmamız lazım en ufak bir hata geri dönüşü imkansız sebeplere neden olabilir

bana önereceğiniz doktor var mı?

insan yazdıkça rahatlıyo valla meyer ne kadar dolumuşum

2 sene once annem benim dugunumden 3 hafta once ameliyat olmasi gerekiyordu bir anda belinde ani bir sanci ile doktora gittik bir yakinimizin anneside ayni doktora ameliyat olmustu vallahi adam super annemde oteki kadinda gayet iyilestiler....hatta annem 3 hafta sonra ucak yolaculugu bile yapti..o denli iyilesmisti...soracagim doktorun ismini senin icin numarasinida veririm....
anlasirsin ssk baglantisida var istanbul goztepede muayynehanesi eger istanbulda yasiyorsan...bel ameliyati icin her doktor tavsiye edilmez ama bu adam gercekten cok iiii

arkadaşım hangi şehirde oldugunu yazmamışsın ama ben fıtık ameliyatımı trabzonda oldum dr prof ve işinin ustası çok iyi bir dr..ameliyattan sonra ne ağrı ne sızı hiçbişey hissetmedim ve çabuk toparlandım..zaten kendisinden randevu almakta bi hayli zor çünkü çok hastası var..eğer işine yararsa bilgilerini verebilirim...

allah şifa versin anneciğine bian önce

çok sağol canım her doktoru değerlediricem istanbulda değilim sakaryada oturuyorum yakınım yani dr numarasını verirsen iyi olur
sizede geçmiş olsun ilgin için çok sağol canım

çok sağol canım sanada geçmiş olsun umarım bir daha böyle bir sorun yaşamazsın

trabzon, erzurum,sivas,sakarya ve çevre illeri ,istanbul tercihlerim arasında

canım o zaman bana dr adını tl nosunu veririsen çok iyi olur
bu arada senin belinde kayma mı vardı annem de bel kayması varmış ve platin takılması gerekiyormuş
bu bahsettiğin doktor bu tür amaliyatlarda iyi mi:44:

yok canım benim kayma yoktu 3 tane fıtıgım vardı
platin ameliyatlarındada çok iyi zaten ameliyat yanlısı bi dr değil mecbur kalınca ancak ameliyat yapıyo
ismi Kayhan Kuzeyli universite hast olmuştum ben bundan 3 yıl önce hala oraya bağlı çalışıyomu bilmiyorum google yazınca nosu çıkıyo muayenehanesinin adreside var..

tamam canım çok sağol

sakarya da bel fığı amalıyatların da başarılı dr var mı?

ben sakaryada bel fıtığından ameliyat oldum.doktorumdan çok memnun kaldım 2009 haziranda olmuştum üstelik benim fıtık patlamıştı...toyotada olmuştum tavsiye ederim..hiç ağrım sızım olmadı çok şükür..

MANISA da bel fitigindan ameliyat olan ve memnun kalan varmi???
kayinvalidem icin soruyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…