Bel Bölgesi Liposuction+Kalçaya Yağ Enjeksiyonu

Doktorunuz yalan söylüyor. Ben 2 hafta tuvalete kalkamadım tek başıma. Sonrasında aşırı halsizlikten dolayı bir 2 hafta daha yattım. Zımba gibi falan olamazsınız çok ciddi bir ameliyat, emboli riski var. Kamyon çarpmış gibi oluyorsunuz ciddi manada.

Benim şişliğim hiç inmiyor.3 yıl önce normal doğum yaptım bu yüzden kaşlarım gevşekmiş.ama bunu işlemi yapmadan önce söylemediler zaten çokta alakası yok çünkü çok fazla şişlik var.yönetime gittim kabul ettiler şişlik olduğunu.siz kaç kg girdiniz ve ne kadar yağ alındı

merhaba dr ismini öğrebilirmiyim

Ben 56 kilo ile girdim, zayıftım istediğim kıyafeti giyebiliyordum. Sanıyorum 1 buçuğa yakın yağ alınmış. Şu an 58 kiloyum, bir buçuk ay oldu her tarafım şiş. Vücudum berbat, eski halimle alakam yok. Kıyafetlerim berbat oluyor her taraftan yağlar fırlıyor. Doktor ödem hepsi inecek dedi. Ama sizin de inmemiş. Çok canım sıkkın. Daha güzel olmak için girdim kendimi mahvettim

Bel ve sırtımdan alındı benim de para düşkünü ticaret kafası doktorum hiç bi şey olmaz.Hatta 3 günde normal hayatına dönersin dedi.18 gün oldu hala perişanım .Bi de bacağımda emboli olmuş 20 tane kan sulandırıcı iğne olucam.Bu ameliyatın komplikasyonuymuş.Tabi herkeste olmaz emboli.Ama ben 9 ameliyat oldum .Böyle ağırını görmedim.Bel ve karından yağ alındı zaten kilomda öyle yoktuçok .Kalçam dardı ona enjekte edildi .Şimdi sadece yüzde 20 si kaldı eridi .Rezalet Bu kadar acı çek ve sonuç

Şu an hayati riskim var haftaya anjiyo yapılacak bacak damarıma .Allahtan erken farkedildi

Boyunuz ve kilonuz kaçtı? Kaç bedendiniz? Yani çok alındığı için olabilir mi diye düşünüyorum ben de olacağım yazarsanız çok sevinirim

Son durumunuz nasıl? Özelden eski yeni halinizi atabilir misiniz?
Son durumumu konuma yazdım profilimden bakabilirsiniz ayrıntılı. Bu ameliyatı araştırıyorsunuz sanırım umarım olmazsınız benim güzelim vücudum berbat oldu kimseye tavsiye etmiyorum gidin spor yapın bu işe sakın girişmeyin

Konuyu bulamıyorum, foruma pek hakim değilim. Beni konuya etiketleyemez misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…