- 3 Haziran 2012
- 426
- 404
- 103
- Konu Sahibi Love_Women
-
Merhaba,öncelikle kararını hayırlı olsun..Arkadaşlar merhaba.
Şimdiye kadar 3 defa burun,1 defa göğüs ameliyatı oldum.Şimdi sıra kapkalın belim ve olmayan düz kalçalarımda
''Eksikliğini" hissettiğim bu popodan kurtulmak istiyorum artıkkkk
Maddi imkanımı sağladım ancak çalıştığım için gezip fiyat araştırması yapamıyorum malesef.Telefonda zaten fiyat vermiyorlar malesef ki bence bu çok saçma.İnsanlar sürekli hastane hastane gezerek fiyat araştıramazlar.İnsanların işi gücü var.Ayrıca çoğu yer o kadar abartı fiyat veriyor ki gittiğinizle kalıyorsunuz.
Sizden ricam bu ameliyatı olan arkadaşlar bana doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi lütfenn?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba hangi doktora ve ne kadara oldunuz?Şu anki durumunuz nedir?Ben yaptırdım pişmanım bugün 3 . Günüm yaptırma derim kolay değil ağrılı ve bildiğin ameliyat
verdiğin bilgiler için çok çoookk teşekkürler.peki bel önceki sonraki ölçüleri neler önceden hiç ölçüm yapmış mıydın?Cm olarak ne kadar farkettiğini çok merak ediyorummm ben de olucam kısa zamandaŞuanki durumu soruyorsan bişiyim yok iyiyim Allah'a şükür ama suyu az içtiğim Zaman karın ve mide tarafındaki damarlar sert sert dışarı çıkıyor birde yan taraflarıma birisi sarılınca falan ağrı oluyor. Ama spor yapabiliyorum dikkatli olmak kaydıyla. Bayağı değişim var çünkü bel ince karın dümdüz hiç bişi yok ama diyete devam çünkü kollar ve yüzüm şişko duruyor gibi geliyor bana . Şimdi oralar için uğraşıyorum
Gerçekten bukadar ameliyat oldun ve dahada olucaksın ben hiç olmadım ve ilk küçültme meme ameliyattan tam çizim yapılcakken kaçtım korkuma yenik düştüm bu korkuyu yenmem için bi tavsiyen varmı benim için çok önmli söyliyeeceklerin şimdiden teşekkürler sevgilerArkadaşlar merhaba.
Şimdiye kadar 3 defa burun,1 defa göğüs ameliyatı oldum.Şimdi sıra kapkalın belim ve olmayan düz kalçalarımda
''Eksikliğini" hissettiğim bu popodan kurtulmak istiyorum artıkkkk
Maddi imkanımı sağladım ancak çalıştığım için gezip fiyat araştırması yapamıyorum malesef.Telefonda zaten fiyat vermiyorlar malesef ki bence bu çok saçma.İnsanlar sürekli hastane hastane gezerek fiyat araştıramazlar.İnsanların işi gücü var.Ayrıca çoğu yer o kadar abartı fiyat veriyor ki gittiğinizle kalıyorsunuz.
Sizden ricam bu ameliyatı olan arkadaşlar bana doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi lütfenn?
Şimdiden teşekkürler.
Genel anesteziyle olunduğu için bir sorun olmuyor canım.En kötü kısmı,ayıldıktan sonraki kısım.Ağrı kesici iğneler,drenler acı veriyor.Onun dışında çıktığında az acın oluyor.Yine de o kadar korkulacak bişey değil emin olabilirsin:)Gerçekten bukadar ameliyat oldun ve dahada olucaksın ben hiç olmadım ve ilk küçültme meme ameliyattan tam çizim yapılcakken kaçtım korkuma yenik düştüm bu korkuyu yenmem için bi tavsiyen varmı benim için çok önmli söyliyeeceklerin şimdiden teşekkürler sevgiler
Teşekkür ederimGenel anesteziyle olunduğu için bir sorun olmuyor canım.En kötü kısmı,ayıldıktan sonraki kısım.Ağrı kesici iğneler,drenler acı veriyor.Onun dışında çıktığında az acın oluyor.Yine de o kadar korkulacak bişey değil emin olabilirsin:)
bişey değilTeşekkür ederim
ne yaptınız ameliyat oldunuz mu bende dr arayışındayım, bel bölgesi göbek sırt bel yanları liposuction ve popo ve memeye yağ dolgusu .... bende korkuyorum..Ben de bu ameliyatı araştırdım ve instagram'dan Murat Diyarbakırlıoğlu'nu buldum; en başarılı öncesi/sonrası fotoğraflar onunkilerdi. Tüm ameliyat masrafları ve 2 gün hastanede yatış toplam 11 bin lira fiyat verdi. Ancak ameliyat sonrası süreç çok ağrılı geçtiği için, şimdilik cesaret edemiyorum.
bende merak ediyorum yaptıran var mıBu forumda yaptıranlar aradan zaman geçmiş sonuç nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?