• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Bölgesi Liposuction+Kalçaya Yağ Enjeksiyonu

Love_Women

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2012
426
404
103
Arkadaşlar merhaba.
Şimdiye kadar 3 defa burun,1 defa göğüs ameliyatı oldum.Şimdi sıra kapkalın belim ve olmayan düz kalçalarımda:(
''Eksikliğini" hissettiğim bu popodan kurtulmak istiyorum artıkkkk :(
Maddi imkanımı sağladım ancak çalıştığım için gezip fiyat araştırması yapamıyorum malesef.Telefonda zaten fiyat vermiyorlar malesef ki bence bu çok saçma.İnsanlar sürekli hastane hastane gezerek fiyat araştıramazlar.İnsanların işi gücü var.Ayrıca çoğu yer o kadar abartı fiyat veriyor ki gittiğinizle kalıyorsunuz.
Sizden ricam bu ameliyatı olan arkadaşlar bana doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi lütfenn?
Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.
Şimdiye kadar 3 defa burun,1 defa göğüs ameliyatı oldum.Şimdi sıra kapkalın belim ve olmayan düz kalçalarımda:KK43:
''Eksikliğini" hissettiğim bu popodan kurtulmak istiyorum artıkkkk :KK43:
Maddi imkanımı sağladım ancak çalıştığım için gezip fiyat araştırması yapamıyorum malesef.Telefonda zaten fiyat vermiyorlar malesef ki bence bu çok saçma.İnsanlar sürekli hastane hastane gezerek fiyat araştıramazlar.İnsanların işi gücü var.Ayrıca çoğu yer o kadar abartı fiyat veriyor ki gittiğinizle kalıyorsunuz.
Sizden ricam bu ameliyatı olan arkadaşlar bana doktor ve fiyat bilgisi verebilir mi lütfenn?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba,öncelikle kararını hayırlı olsun..
Aslında doktorlarla görüşüp fikir ve fiyat bilgisi almak en mantıklısı. Çünkü sizin düşündüğünüz şeyle doktorun önerisi bir olmayabilir. Misal ben sadece yağ enjeksiyonu olayım,popom büyüsün diyordum ama doktorum o kadar yağımın olmadığını Ve yetmeyeceği için protez artı yag dolgusu karar verdik. Alınan yağlar ayrıştırılıyor,iki popoya bölünüyor. Bir miktar erime oluyor .. sonuç sizi tatmin etmezse zamanla üzülürsünüz.
Alınacak yag miktarı,enjektesi fiyat farkı olur. Doktordan doktorada değişir muhakkak.
Mail ilerde fotonuzu gönderip fiyat alabilirsiniz sonuçta,görüşmelerde ücretsiz zaten. Yani ücretli olanda var ama ücretsiz olanda var..

Haklısım görüşmeler ücretsiz ama zaman sorunu var:(
çalışmasam çok rahat olurdu ama.ben yine doktorlarla fotograf gönderip iletişim kurmaya çalılşayım o halde:(

Bu arada bu ameliyat size ne kadara mal olmuştu?Ben konunuza baktım ama göremedim:KK64:

Ben yaptırdım pişmanım bugün 3 . Günüm yaptırma derim kolay değil ağrılı ve bildiğin ameliyat

Merhaba ben İstanbul Kozyatağı estetik internation da oldum Byotel in orda. Bülent cihantimur'un hastanesi galiba ama operasyonu yapan doktor yücel sarıaltın yücel beyden çok memnun kaldım. Çok iyi bi doktor. Tavsiye ederim. Fiyat konusuna gelince 12bin TL verdim karın bel lipo + popoya yağ enjeksiyonu sadece lipo yaptırırsam 8bin TL dediler ama popom çok düzdü. Bende ondan dolayı popoya yağda yaptırdım. Doktor fazla yağ enjekte etmemiş bacaklarımla beraber çok kalın durur diye. Ameliyat sonrası iyileşme bayağı zor oluyor özellikle ilk Zamanlar öle 1-2 günde ayağa kalkarsın falan diyorlar bir çok doktora gittim hepside sonrasında hemen iyileşirsin dediler ama nafile 2 hafta sadece yatıyorsun Ağrı'nda çok oluyor akşamları yatamıyorsun bile. Yine de düşün taşın derim. SAĞLICAKLA

Şuanki durumu soruyorsan bişiyim yok iyiyim Allah'a şükür ama suyu az içtiğim Zaman karın ve mide tarafındaki damarlar sert sert dışarı çıkıyor birde yan taraflarıma birisi sarılınca falan ağrı oluyor. Ama spor yapabiliyorum dikkatli olmak kaydıyla. Bayağı değişim var çünkü bel ince karın dümdüz hiç bişi yok ama diyete devam çünkü kollar ve yüzüm şişko duruyor gibi geliyor bana . Şimdi oralar için uğraşıyorum

Şuanki durumu soruyorsan bişiyim yok iyiyim Allah'a şükür ama suyu az içtiğim Zaman karın ve mide tarafındaki damarlar sert sert dışarı çıkıyor birde yan taraflarıma birisi sarılınca falan ağrı oluyor. Ama spor yapabiliyorum dikkatli olmak kaydıyla. Bayağı değişim var çünkü bel ince karın dümdüz hiç bişi yok ama diyete devam çünkü kollar ve yüzüm şişko duruyor gibi geliyor bana . Şimdi oralar için uğraşıyorum
verdiğin bilgiler için çok çoookk teşekkürler.peki bel önceki sonraki ölçüleri neler önceden hiç ölçüm yapmış mıydın?Cm olarak ne kadar farkettiğini çok merak ediyorummm ben de olucam kısa zamanda

Arkadaşlar merhaba.
Şimdiye kadar 3 defa burun,1 defa göğüs ameliyatı oldum.Şimdi sıra kapkalın belim ve olmayan düz kalçalarımda:KK43:
''Eksikliğini" hissettiğim bu popodan kurtulmak istiyorum artıkkkk :KK43:
Şimdiden teşekkürler.
Gerçekten bukadar ameliyat oldun ve dahada olucaksın ben hiç olmadım ve ilk küçültme meme ameliyattan tam çizim yapılcakken kaçtım korkuma yenik düştüm bu korkuyu yenmem için bi tavsiyen varmı benim için çok önmli söyliyeeceklerin şimdiden teşekkürler sevgiler

Gerçekten bukadar ameliyat oldun ve dahada olucaksın ben hiç olmadım ve ilk küçültme meme ameliyattan tam çizim yapılcakken kaçtım korkuma yenik düştüm bu korkuyu yenmem için bi tavsiyen varmı benim için çok önmli söyliyeeceklerin şimdiden teşekkürler sevgiler
Genel anesteziyle olunduğu için bir sorun olmuyor canım.En kötü kısmı,ayıldıktan sonraki kısım.Ağrı kesici iğneler,drenler acı veriyor.Onun dışında çıktığında az acın oluyor.Yine de o kadar korkulacak bişey değil emin olabilirsin:)

Ben de bu ameliyatı araştırdım ve instagram'dan Murat Diyarbakırlıoğlu'nu buldum; en başarılı öncesi/sonrası fotoğraflar onunkilerdi. Tüm ameliyat masrafları ve 2 gün hastanede yatış toplam 11 bin lira fiyat verdi. Ancak ameliyat sonrası süreç çok ağrılı geçtiği için, şimdilik cesaret edemiyorum.

Ben de bu ameliyatı araştırdım ve instagram'dan Murat Diyarbakırlıoğlu'nu buldum; en başarılı öncesi/sonrası fotoğraflar onunkilerdi. Tüm ameliyat masrafları ve 2 gün hastanede yatış toplam 11 bin lira fiyat verdi. Ancak ameliyat sonrası süreç çok ağrılı geçtiği için, şimdilik cesaret edemiyorum.
ne yaptınız ameliyat oldunuz mu bende dr arayışındayım, bel bölgesi göbek sırt bel yanları liposuction ve popo ve memeye yağ dolgusu .... bende korkuyorum..

Ameliyat olan arkadaşlar kaç günde düzeliyorsunuz? Malum özel iş yerleri rapor vs kabul etmiyo yıllık izinden kullanmak lazım

arkadaşlar yarın Prof Dr Selçuk Aytaç beyle görüşmeye gidiyorum meme popo yağ dolgu ve liposuction ile ilgili, öncesi sonrası resmleri güzel ve kiimse kötü bir yorumda bulunmamış, inşallah doğru dr dur, gelişmleri paylaşacağım bana şans dileyin....:)))

Back