• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Bölgenizi Çok Basit Eritin...

ayran

CcC Ülkücüler CcC
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2012
2.734
904
198
35
Arkadaşlar Günde 500 mL Nar Suyu İçerek Belinizi Ve Belden Aşşağınızı Çok rahat ve kolayca Eritebiliceğinizi biliyormuydunuz ? 1 Ayda Sonucu Göreceksiniz denedim oldu

Son düzenleme:
Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın? Sırf nar suyuyla beslenmedin herhalde? :34: Ne yedin, ne içtin? :56: Egzersiz yapıyor musun? Kaç beden inceldin? Ne kadar kilo verdin ve ne kadar yağ yaktın?
Bir de arkadaşın sorduğu gibi, taze sıkılmış mı marketten alınmış mı?

yediklerine hiç dikkat etmeden ve spor yapmadan mı ?
Spor Yaptım sabah 6 da 1 Saat Yürüdüm eve geldiğimde Uzun Sopayı enseme koydum kollarımlada sopayı sardım Sağa Sola ayaklarım kapalı bicimde günde 20 kere döndüm Hazır içmedim ben nar suyunu Kendim Sıktım Makinayla ama hazırıda olabilir...

Biraz daha ayrıntılı anlatır mısın? Sırf nar suyuyla beslenmedin herhalde? :34: Ne yedin, ne içtin? :56: Egzersiz yapıyor musun? Kaç beden inceldin? Ne kadar kilo verdin ve ne kadar yağ yaktın?
Bir de arkadaşın sorduğu gibi, taze sıkılmış mı marketten alınmış mı?
Geç Cevap verdiğim İçin Kusura bakmayın özür diliyorum. Diyet Yaptım ama Öyle aşırı derece değil 1 haftada tam 5 Cm İnceldim Sabah 1 Yumurta 1 Dlim peynir 2 Tam buğday ekmek
Öğlen de 4 kaşık sebze yemeği salata yoğurt İkindi Yağsız Tost Çavdar ekmeği ile 1 ayran 1 portakal akşamlarıda 1 kase çorba yoğurt salata ve kendimi aç hissetiğim zamanlarda 2 dilim elma yedim Roka maydanoz dere otu tükettim Süt içtim Sütün içine kahve Koydum metabolizmayı çabuk hızlandırıyor diye Spor Yapamayan arkadaşlar 500 mL + 300 Ml içe bilir Nar Suyu Kendi Başınada Eritebiliyormuş Doktorumun Tavsiyesi..

Son düzenleme:
$kalca-basen-eritme-inceltme-hareketleri-320x244.webp
nasıl döndun anlamadım canım ya...
bi sopa al sopayı ensene koy ellerini sopanın uç kısmından tut Sağa Sola Ayakların kapalı şekilde dönüceksin

Son düzenleme:
Back
X