bel bacak kalça ağrısı sezeryan sonrası

mavisu35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
229
4
96
İzmir
40 gün oldu doğum yapalı kalçam belim bacaklarım gebelikteki gibi ağrıyor nedeni nediracaba yorgunluktan mıki kalsiyuma devam etmelimiydik

40 gün oldu doğum yapalı kalçam belim bacaklarım gebelikteki gibi ağrıyor nedeni nediracaba yorgunluktan mıki kalsiyuma devam etmelimiydik

doğumun nasıl oldu bilmiyorum canım ama,ben 2 gün boyunca hem normal doğum sancısını hemde suni sancıyla fazlasıyla acı çekip yorgun düşmüştüm değidiğin gibi.ama son anda bi terslik oldu ve sezeryan oldum.bu yüzden 2 ay sonra anca geçmişti belim ve bacaklarımdaki ağrılar kasılmalar.kendi durumumu anlatmamın nedeni bu durumun normal olduğu yani.
doğum gibi zor bi olay yaşıyoruz sonuçta değil mi??:97:
dinlenmekle azda olsa hafifliyor o ağrılar fakat,bebekle dinlenmek biraz zor oluyor tabiki

Canım aynısı bende de vardı. Doğumdan 1 ay sonra da devam etmişti. Sezaryanla doğum yaptım ben de. Maalesef kalsiyum eksikliğin var. Bol bol peynir, yoğurt ve allerjin yoksa süt iç. Allerjin varsa maden suyu içebilirsin. Hiçbir sakıncası yok, hamileliğimde günde 3 kez içtim, emzirirken de hep içtim. 1 bardak maden suyunda 1 bardak sütten daha fazla kalsiyum var. Çay-kahve yok. Bir de demir içeren besini ya da ilacı alırken kalsiyum içeren birşey kullanma. Demiri öldürür çünkü. Aralarında 2,5 saat olsun.

İyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…