- 15 Eylül 2018
- 926
- 659
- 53
- Konu Sahibi En sevdigim mavi
-
Çok sayıda derkenBenim de adetime 11 gün var ve belimde daha önce yaşamadığım acayip bi ağrı var dünden beri.. Fakat ben daha önce çok sayıda gebelik yaşadım böyle bişey başıma hiç gelmemişti o yüzden açıkçası belirti olarak yormadım tutulma veya üşütme olabilir diye düşünüyorum..
ben yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonrasını değerlendirdim dediğiniz gibi adet olacak gibi bel ağrısı yaşadım ama sadece 1 gün yaşadım şuanada yok adetime 8 gün var, birde yumurtlamadan sonra gögüs ucu acısı yaşardım bu ay yaşamadım ve çenemde koca koca sivilciler çıktı ama belirti saymıyorum artık.Kızlar yumurtlamadan hemen sonra BEL ağrısı yaşayan var mı? Oncesinde de vardi yumurtlama döneminde ama hala var.neden acaba??
2 tanesi kimyasal gebelik, 1 tane tüp bebekle ikiz gebelik, 5 tane de normal gebelik yaşadım.. Kimyasalların dışında hiç düşük olmadı 6 kürtajım var.. Bebeklere ve bize de genetik testler yapıldı bi soruna rastlanmadı.. Bende kan pıhtılaşması çıktı ama son 3 gebeliğimde kan sulandırıcı iğne de kullandım yine aynı sonu yaşadım doktorlar bi sebep bulamadılar..Baktırmadığımız hiçbişey kalmadı.. malesef durum boyleÇok üzüldüm canım ya, peki doktor nedenini söyledi mi? 8 kayıbın muhakkak bir nedeni vardır. Kan uyuşmazlığı mı var acaba??
Canım yaaa, inşallah Rabbim sana da nasip eder, sağlıklı ve hayırlısınıçok üzüldüm, dua edeceğim senin için.
Canım merak ettim gebelik oldu muben yumurtlama gününden bir gün önce ve bir gün sonrasını değerlendirdim dediğiniz gibi adet olacak gibi bel ağrısı yaşadım ama sadece 1 gün yaşadım şuanada yok adetime 8 gün var, birde yumurtlamadan sonra gögüs ucu acısı yaşardım bu ay yaşamadım ve çenemde koca koca sivilciler çıktı ama belirti saymıyorum artık.
hayır canım malesefCanım merak ettim gebelik oldu mu
hayır canım malesef
Hayırlısı canım inşallah vardır ne zamandır deniyosun senumarım en kısa zamanda olur. Aynı belirtiler bende de var, ama klomen kullandığım için. Sanırım bende de gebelik olmayacak
denedim cnm bekliyorum ben. hepimiz için hayırlısı olsunHayırlısı canım inşallah vardır ne zamandır deniyosun sen
hayırlısı olsun cnmdenedim cnm bekliyorum ben. hepimiz için hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?