Bel ağrısı ve implantasyon

M9258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
57
25
3
32
Arkadaslar merhaba adetimden yaklasik 10 -12 gun once ara ara olan kasik ve belstresten agrilarim oldu. Zaten normalde de adete 10 veya 7 gun kala siskinlik, duygusal ruh hali, kasik batmalari olurdu fakat bu ay bel ve sirt agrim o kadar fazla ki anlatamam. Dun olmam gereken adetimin ilk gunuydu 1 gun gecikir gibi dusundum ama aksam hafif bir pembelik oldugunu farkettim. Kasiklarimda tam olarak bir sey yok ama bel ve sirt agrim cok beligin sekilde var. Implantasyon kanamasi olmasini cok istiyorum ama adet oldum galiba. Yine de bir kac gun daha bekleyeyim pembelik kirmiziya donmezse test yaparim ama iste neyse sadece paylasmak istedim. Allah bebis bekleyren herkese en hayirlsini nasip etsin insaallah.

bıdahakı aya aklında bulunsun canım. adetten 12 14 gun kadar once yumurtlama zamanın ve kasık agrın olması normal o donemde. agrıdan kastım da zonk zonk bısey degıl orda bıseyler oluyo dersın ara ara gelır. sonradan gecmıyorsa bu agrı (yumurta catlamıssa sısıp kalmadıysa) kasıkta oyle agrının devam etmesı hamılelık ıcın bı umuttur .. ama ımplantasyonda adet agrısı gıbı bı agrı olmaz ayrımını sen yapıcaksın. . yumurtlamadan 14 gun kadar sonra adet olursun dolayısıyla eger o 10 12 gun oncekı agrı yumurtlamaysa senın o tarıhın ustune 14 koyup adet beklemen gerekır. ona gore de testını yaparsın sırt agrısına bısey dıyemem. o daha cok ılerleyen zamanlarda cıkar ortaya gebelık belırtısı degıl yanı. rabbım hepımıze hayırlısıyla + nasıp etsın

Cok tesekkur ederimmm canim cok sagol artik bakacagim 1 yil oldu bebek bekliyorum her adete yakin donemde inanilmaz huzunlu ve agresif ayni zamanda da heyecanli oluyorum yani belki de kendimi rahat birakamiyorum o yuzden bu kadar uc noktalarda yasiyorum bazi belirtileri bilmiyorum. Rabbim cumlemize enn hayirlisini nasip etsin insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…