- Emoji Skoru
- 5.490
- Puanlar
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Öyle şiddetli bir yanma yok ama tabi ağrı eşiği ile alakali benimde belim çok agiriyor zaten 1 haftadır grip oldum geçen evi su bastı hali yikadim bel ağrım var dün akşam bende taktım yakı biraz yakıyor ama dayanilmayacak gibi değilKızlar çok fena belim ağrıyor 3 gündür tam olarak tarif edemediğim bi ağrı aslında..Oğlumun odasını hunharca temizlemeye başladım ağırda kaldırdım terleyip geride soğdum,camları filanda hep dayadım tabiiki..Buarada kötü üşüttüm hiç farketmeden sanırım..
Konuya gelecek olursam yakı Bandı nın iyi geleceğini duydum ama netteki yorumlara bakılırsa dayanılmaz yakıyomuş. Kullananlar baya kokuttu.
Nedersiniz kullanmalimiyim yoksa gercekten dayanilmaz bi acı dahamı yaşarım.ayrica faydasi olurmu gercekten??
Cevap yaxan yardimci olan olursa cok sevincemm gercektennnn
Cevabın icin tesekkürler canım..nette okuduklarimdan dolayi cok korkmustum ama sanirim canları pek tatliymis yani okadarda kötü değildi..Bence ağrıdan çok kaşıntı yapması sıkıntılı..cikarali 3 gün oldu ama hala kaşınıyor..neyseki ağrılarımı azalttıÖyle şiddetli bir yanma yok ama tabi ağrı eşiği ile alakali benimde belim çok agiriyor zaten 1 haftadır grip oldum geçen evi su bastı hali yikadim bel ağrım var dün akşam bende taktım yakı biraz yakıyor ama dayanilmayacak gibi değil
Evet kaşıntı oluyor ama o da çok aşırı değil bende taktım biraz azaldı ağrım iyi geldi . seninde agrina iyi gelmesine sevindimCevabın icin tesekkürler canım..nette okuduklarimdan dolayi cok korkmustum ama sanirim canları pek tatliymis yani okadarda kötü değildi..Bence ağrıdan çok kaşıntı yapması sıkıntılı..cikarali 3 gün oldu ama hala kaşınıyor..neyseki ağrılarımı azalttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?