merhaba hanımlar adetime 3 gün var ve topiklerde gezmekten bi hal oldum merak ettiklerimi cevaplarsanız çok sevinirim...bundan 5 gün önce falan kasık ağrılarım oldu adet olcam kesin dedim ama şuanda sadece hiç dinmeyen bel ağrım var öyleki eğildikçe kasığıma batma şeklinde ağrılar oluyor ve dün göğüslerim çok şişti acıyor...daha önce adet öncesinde hiç bel ağrım olmadı böyle birde 1 bardak suyu bitiremeden hoopp lavaboya koşuyorum çok idrarım geliyor...biraz önce idrar yaparken kasığıma şiddetli bi şekilde batma şeklinde ağrı girdi...dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı erken daha biliyorum ama kesin adet olcam bu ayda olmadı dedim ama bu sabah uyandığımdan beri belim çok ağrıyor...görümcemin resmen beli tutulmuştu hamileliğini öyle öğrendi buda bir ümit veriyo bana bi yandanda acaba psikolojikmi diyorum ama bu bel ağrısıda neyin nesi böyle...acaba hastaneye gidip kan testi yaptırsammı beklemek coookk zor ama bu seferde negatif çıkarsa yıkılırım diye korkuyorum bi yandanda sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilirmi hee birde yoğun bi akıntım başladı...lütfen bişeyler söyleyin inşallah olur bu ay...