• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel ağrısı gebelık belırtısımı

Gayen

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
123
49
18
31
Bel ağrısı şiddetli gebelık belırtısı olabılırmı kırlent koyuyrm o derece agrıyo onun oncesınde temızlık yapmıstm

Bel ağrısı şiddetli gebelık belırtısı olabılırmı kırlent koyuyrm o derece agrıyo onun oncesınde temızlık yapmıstm
Sadece bel agrisi ile evet ya da hayir demek dogru olmaz. Birçok belirti oluyor. Çoğu adet belirtisi ile aynı. Bazen hiç belirtisiz hamile kalınıyor. Beklenen adet gününüz ne zaman?

Pazar gunu normalde adet gunum ve göğüs agrım şiş hafıf reg sancım kahve akıntın var belım cok agrıyo

Pazar gunu normalde adet gunum ve göğüs agrım şiş hafıf reg sancım kahve akıntın var belım cok agrıyo
Dün size yazdim bugun ben sizinle ayni haldeyim. Ömrümde ilk kez bu kadar bel agrisi cekiyorum. 11 aralik bat. Testler negatif. Kahverengi lekelenme de oldu. Ne oluyor acaba bize?

Diğer ay bole olmamıstım o yuzden şüphe duydum
Dün size yazdim bugun ben sizinle ayni haldeyim. Ömrümde ilk kez bu kadar bel agrisi cekiyorum. 11 aralik bat. Testler negatif. Kahverengi lekelenme de oldu. Ne oluyor acaba bize?
Ne oldu acaba size? :) umarim pozitif ile sonuclanmistir benim de bu ay bel bacak agrim cok fazla. Adetten 4-5 gun once basladi. Gercekci olmak gerekirse gebelik beklemiyorum ama bir umut 😀

Back