• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel agrisi gebelik belirtisi mi?

M9258

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2020
57
25
3
32
Gebelik belirtisi olarak bel agrisi yasayan var mi? Varsa eger, bel agrisi tam olarak hangi noktada ve ne șekilde kendini gostermisti?

Gebelik belirtisi her kesde farklılık gösterebilir cnm net bir sonuç alman için adetiniz geçince test yapın

Haklisin canim inan ufak bir belirtiyi bile hamilelige yoruyorum. Adetime daha 5 gun var oysa.
Çok stres yapmayın inan çok büyük etkisi var stresin gebelik için olası varsa da olmuyor biraz rahat bırak kendini 🙂 Allah gönlünüze göre versin inşallah

Gebelik belirtisi olarak bel agrisi yasayan var mi? Varsa eger, bel agrisi tam olarak hangi noktada ve ne șekilde kendini gostermisti?
Valla bel ağrısı bel fıtığı belirtisi de oluyor soğuk alma belirtisi. Yatağını degistirmelisin belirtisi de

Bende hic bel agrisi olmadi mesela.. ama her kadinda farkli herkeste belirti olacak diye bir seyde yok. Belirtimde hic yoktu oyle aknti bel agrisi uyku gaz siskinlik vs ama bu ay hamile.oldgmu öğrendim. . 2-3 gun sonra test yapabilirsiniz insallah hamilesinizdir

Bende hic bel agrisi olmadi mesela.. ama her kadinda farkli herkeste belirti olacak diye bir seyde yok. Belirtimde hic yoktu oyle aknti bel agrisi uyku gaz siskinlik vs ama bu ay hamile.oldgmu öğrendim. . 2-3 gun sonra test yapabilirsiniz insallah hamilesinizdir
Ayyy Allah im yavrunuzu size bagislasin hayirlisiyla insaallah bollca dualasalim insallah🌸🌸🌸🌸🌸

Amin insaallah guzelimm ahh keske rahat birakabilsem.. Rabbim hayirlisini ve guzelini versin insaallahlm herkse😘😘😘😘😘😘
Rabbim bize ve isteyen herkese hayırlısı uzun ömürlü evlat nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın Allahım 🥰😘😘🤲🙏

Bende bu ay bel agrısını her zamankinden daha çok hissettim kürde yaptım sürekli yumutalıklarım agrıdı kürden oldu sanırım normalde hiç agrı olmazdı adetime 3 ün var acaba hamilemiyim diyorum bende kendime hep ama bir yandan da umutlandırmak istemiyorum kafamdan çıkarmak istiyorum bu stresi

Rabbim ennn hayirlisini versin insallah canin benim💖💖💖💖💖 benim de bir kac gun kaldi ama gidio test yaptirisam adetimin oncesinde ve adet sonuna kadar stres uzuntu yasayacagim o yuzden en azindan adetin iki gun falan gecirelim ondan sonra baktiralim.

Gebelik düşünüyorsan vücudunu çok dinleme canım her ağrıya acaba gebelik mi diye düşünme iki ay bende hep böyle kendimi dinledim şuram ağrıyo acaba hamile miyim midem bulanıyo acaba hamile miyim iki ayım böyle geçti baktım olmuyo akışına bıraktım üçüncü ay hiçbir belirti yaşamadım sadece adetim iki gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı allah herkese nasip etsin inşallah

Rabbim ennn hayirlisini versin insallah canin benim💖💖💖💖💖 benim de bir kac gun kaldi ama gidio test yaptirisam adetimin oncesinde ve adet sonuna kadar stres uzuntu yasayacagim o yuzden en azindan adetin iki gun falan gecirelim ondan sonra baktiralim.
Amin inşallah canım herkesin gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin rabbim dediğin gibi bekleyelim adet olmasa yapayım

Gebelik düşünüyorsan vücudunu çok dinleme canım her ağrıya acaba gebelik mi diye düşünme iki ay bende hep böyle kendimi dinledim şuram ağrıyo acaba hamile miyim midem bulanıyo acaba hamile miyim iki ayım böyle geçti baktım olmuyo akışına bıraktım üçüncü ay hiçbir belirti yaşamadım sadece adetim iki gün geçmişti test yaptım pozitif çıktı allah herkese nasip etsin inşallah
Çok haklısınız stres çok etkiliyor ama bu stresi kontrol etmekte çok zor gerçekten

Back