• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bel ağrısı düşük belirtisi olabilir mi?

gingery

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
318
253
333
Merhabalar,
Bat'a 1 gün var ama ben geçen hafta bazı belirtiler hissettiğim için test yaptım
2 . cizgiyi silikte olsa gördüm ve cuma günü yani adet tarihinden 5 gün önce kan testi yaptırdım değer 39 çıktı
Yarın tekrar kan testi yaptiracagim fakat 1 haftadır çok bel ağrısı çekiyorum.
Bu kadar erken dönemde bel ağrısı düşük belirtisi olabilir mi?
Tecrübeli arkadaşlar lütfen yardım

merhabalar,
bat'a 1 gün var ama ben geçen hafta bazı belirtiler hissettiğim için test yaptım
2 . Cizgiyi silikte olsa gördüm ve cuma günü yani adet tarihinden 5 gün önce kan testi yaptırdım değer 39 çıktı
yarın tekrar kan testi yaptiracagim fakat 1 haftadır çok bel ağrısı çekiyorum.

cnm neden hemen düşüğe yoruyosun ki bende hamileliğimde bel ağrısı çok cekmiştim normaldir yani sen bi beta hcg yaptırda ona göre belli olur 2 ye katlanmış mı katlanmamış mı ?

cnm neden hemen düşüğe yoruyosun ki bende hamileliğimde bel ağrısı çok cekmiştim normaldir yani sen bi beta hcg yaptırda ona göre belli olur 2 ye katlanmış mı katlanmamış mı ?

Daha önce de kanama baslamadan hemen önce bel ağrısı başlamıştı
o yüzden korkuyorum.yarin mutlaka testi tekrar yaptiracagim
normal gebelik lerde de bu kadar bel ağrısı olur mu diye sormak için açtımkonuyu
Teşekkür ederim içimi rahatlattın

normal gebelik lerde de bu kadar bel ağrısı olur mu diye sormak için açtımkonuyu

olur cnm kafana takma okdar üzme yani kanaman mı oldu ki?

Önce ki gebeligimde olmuştu.zaten 6 haftalikken kürtaj olmak zorunda kaldım

şimdi çok şükür bel ağrısı dışında hiç birşey yok

Başın sağolsun cnm inş.tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.

Başın sağolsun cnm inş.tez zamanda bebeğini kucağına alırsın.
çok teşekkürler.
tekrar kanda hcg ye baktırdım bu gün.. 5 günde 39 dan 570 e yükselmiş.
dr u aradım.10 gün sonra gel dedi. artış güzel rahim içi gebelik gibi görünüyor dedi.
çok rahatladım
:21:

çok teşekkürler.
tekrar kanda hcg ye baktırdım bu gün.. 5 günde 39 dan 570 e yükselmiş.
dr u aradım.10 gün sonra gel dedi. artış güzel rahim içi gebelik gibi görünüyor dedi.
çok rahatladım
:21:

Hadi hayırlısı cnm gözün aydın inş. kucağına alırsın tez zamanda

Canım bu yazının üstünden 3 gün geçmiş Ama bende aynı durum var daha öncede kanama öncesi ben ağrısı başlıyodu bende ve düşük yapıyorum.suna çok yeni hamileyim ve ara ara düzenli aralıklarla bıçak saplanir tarzda ağrılarım var bacağıma vuruyor ağrı senin o dönemki hamileliğin sağlık la sonuçlandığı?

Merhabalar,
Bat'a 1 gün var ama ben geçen hafta bazı belirtiler hissettiğim için test yaptım
2 . cizgiyi silikte olsa gördüm ve cuma günü yani adet tarihinden 5 gün önce kan testi yaptırdım değer 39 çıktı
Yarın tekrar kan testi yaptiracagim fakat 1 haftadır çok bel ağrısı çekiyorum.
Hamileligin tadını cıkar bel agrısı cok normal canm

Evet öyle ama bugün doktora gittim.beta hcg 298 çıktı ve kahverengi lekelenme şiddetli kramplar başladı düşük önleyici protestan iğne verdi ama sanırım buda dusecek
Olsun canm vardır bundada bi hayır bn 5.düşürdüm beterin beteri vardır insallah birsey olmaz

benimde çok bel ağrım var ama ben 5 haftalıkken değerler düştü şim di kanama bekliyorum

Back