Bel ağrısı doğum başlangıcı

amyjegga

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
136
51
13
Kızlar 2 buçuk saattir belime giren ağrılar oluyor ama henüz sancım yok 38+1 haftalık gebeyim bu şekilde doğumu başlayan oldu mu su nişan vs de yok sadece tek belirti beni rahatsız eden bel ağrısı

Düzenli mi ona bakmak lazım doğumda git gide şiddetlenen bir ağrı oluyo öyle olsa duramazsın
Evet değilmiş maalesef uyuyunca geçti heveslenmiştim ama zaten doğum tek başına bel ağrısı ile başlayacağını sanmıyorum mutlaka kasık ağrısı rahim kasılması gibi şeylerde olması lazım ama ben artık doğmasını istediğim için her sancı acaba mı diyorum

hiç ağrım yoktu suyum geldi öyle hastaneye gittik 5 cm açılmam olmuş hiç anlamadım hatta su geldikten 2 saat sonra başladı sancılar

hiç ağrım yoktu suyum geldi öyle hastaneye gittik 5 cm açılmam olmuş hiç anlamadım hatta su geldikten 2 saat sonra başladı sancılar
Evet su geldikten sonra genelde sancılar başlıyormuş kimisi nişan geliyor bi kaç gün sonra başlıyor kimisinin suyu nişanı gelmiyor sancı ile başlıyor herkesin doğumu kendine özel oluyor inşallah benimde doğumum kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…