Yatak Odası Dekorasyonu Bel Agrilarimla Dertlerim..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
Selam kizlar..

Uzun zamandır bel ağrısı çekiyorum. .

Meğerse yataktan mış

Kış geldi die kış lik tarafını çevirdim birde ne göreyim yatağımin yanlarından yayı çıkmış. .

Eşimle karar verdik yatak almaya..

Nette biraz araştırdık torba yay daha iyi die yazıyor çok sert yatak istemiyorum ama yumuşak ta olmasın içine gömüzmek istemiyorum..

Kızlar ya istikbal den yada bello nada almayi düşünüyorum. .

Bellona 3 model var aklımda kızlar daha henüz denemedim yatakları ama tavsiye eden olursa almayi düşünüyorum çünkü bellonada ki 3 model torba yayli..

1. Bellona Premium Comfort Yatak
2. Bellona Bioenergy Comfort Yatak
3. Bellona Mediform Plus Yatak
4. Bellona Body Form 5

Istiklal düşündüğüm modeller işte bonel yayli..

1. Istikbal Pure Touch Yatak
2. Istikbal Recharge Sleep Yatak
3. Istikbal Orgaflex Yatak
4. Istikbal Ultraform Yatak

Kızlar önerilerinizi bekliyorum. .

Birde şimdi viski lateks var..

Visko yerleşiyor diolar..

Lateks daha iyi sanırım. .

Yay konusunda ses yapmasın istiyorum bu yüzden pocket yay yani torba yay aslında daha çok tercihım. .

Tabikide en önemlisi rahat olması. .

Önerilerinizi bekliyorum kizlar

Son düzenleme:
İstikbal al derim ,her yönden rahat .Zaten yumuşak ve ya sert istediğini bulabilirsin .

Kizlar bellonaya gittim istikbalede gittim baza baslik yatak inanilmaz fiyat cikardilar.. idas yatas gibi daha pahali markalarin yanina varilmiyor kizlar birde mondiye gidip bakmak istiyorun ama mondi kullananlar varmi kizlar yatak baza baslik konusunda nasil kaliteli mi kizlar? Bilip kullanan varmi? Zero stress mondi yatak 699tl gayet uygun geldi bana yorumlarinizi bekliorum kizlar yardim edin bana :KK43:

Kizlar istikbalde orgaflex diye bir yatak varmis hem hesapli fiyati hemde guzele benziyor kullanipta memnun olan varmi istikbal orgaflex yatak ?

Bellona bioenergy comport aldim hayatimda hic bukadar rahat yatak gormedim muhtesem cok rahat cok tavsiye ederim.

Kızlar ben de dun bellonadan biyoenerji comfort yatak aldım.1600 tl. Yatak çok rahat gibi gercekten. Acaba pahalıya mi aldım?

X