- Konu Sahibi hello_kitty
-
Ya uzatmaya çalışıyor demekte yalan olur. İkimizinde yaşı küçük değil. Ben 28 o 31 yaşında. Hemen evlenelim istersen diyor ama seni burda bırakmam o zaman diyor. Yanıma gelirsen hemen evlenelim. Gelmeyeceksen bekleyelim ben temelli döndüğümde evlenelim diyor. Yani nişanlandık biz resmi olarak. Uzatmak istese nişan olmazdı ama bir esneklik söz konusu tabi ona da elde olmayan nedenlerden dolayı diyorum.
2 ay önce arkadaşımızın düğününe gittik onunla. 1 ay sonrada kuzenimin düğünü oldu. 3 hafta öncede başka bir arkadaşımızın düğünü oldu. Benimde olacak mı acaba diye düşünmeye başladım :)
anladım cnm sizin dert başkaymış pardon..aman ya çek git evlenbu işler uzatmaya gelmior.sora benim gibi basbağar bağırırsın nezaman evlencem die
Yok bugün gitsem , hemen evlenir. Ama ben annemle yaşıyorum, başka kardeşim yok. O bakımdan biraz zor işte. Tek çocuk olmanın zorluğu işte. :) Hem yurt dışında yaşamın ne olduğunu biliyorum. Çok çok zor. Hele Arap ülkesinde.
Hayırdır senin sorun ne ? İnşallah düzelir seninkide. Allah yardımcın olsun
saol canım benimki uzun hikaye boşver
annende napacak seni başında bekletip kızız biz kuş olup uçucaz yani bence git evlen ..arap ülkesinde yaşamak güzel olur boşver sen ay heves bile ettim işte orayı gezmeyi falan..koocan yanında olunca arap marap fayda etmez sana git evlen canım
Sağol canım ya içimi açtın birden. :) Gülümsedim valla. Kısmet bilmiyorum ama şuan işimi bırakamam. Belki ücretsiz izne çıkar o şekilde giderim.
Hem yok ya ben gördüm Arap ülkelerini berbatHiç heveslenme. Hiç güzel değil, insanlar çok başka. Türkiye ' nin 20 yıl gerisindeler. Türkiye ' de gördüğün o güzel binaların hiçbiri yok Kahire ' de. Dubai olsa neyse Toz toprak içinde. Otobüsler tıklım tıklım ve 60 yılların otobüslerini düşün. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?