Beklenmeyen misafir :(

Aysmll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
509
508
53
Merhaba kizlar size danisacagim bir sey var benim adetm normalde 28 29 gunde bir oluyor 2 aydir duzensizlesti normalde 4 gun sonra gelmesi gereken adetimin belirtisi olan koyu akıntı bugun geldi. Simdi sunu soracagim ben hamile kalmak istiyorum 3 aydir deniyoruz bu ay inofolic kullandım acaba o erken getirmis olabilir mi ??? Bi e bu ay da hamilelik olmadi desenize Bir de yumurta gelisimi 14. Gun oluyor ya bu 28 gunluk donguye gore mi?? Simdi eger bugun kesin adet olursam 25. Gunde gelmis oluyor benim yumurtlamam ne zaman olmus oluyor ben nasil bilecegim onu ?? Bazi uygulmalari yukledim adet dongusu diye onlara bakiyorum

Cnm adetin düzenli olsada yumurtlama gunleri herkeste farklilik gosterir.kimi hemen adet bitiminde kimi adete yakin yumurtlar.bunu anlamanin en kolay yolu ovulasyon testi eczaneden alip oyle takip etmektr yumurtlama gunlerini

Cnm adetin düzenli olsada yumurtlama gunleri herkeste farklilik gosterir.kimi hemen adet bitiminde kimi adete yakin yumurtlar.bunu anlamanin en kolay yolu ovulasyon testi eczaneden alip oyle takip etmektr yumurtlama gunlerini
Tesekkur ederim sekerim cevapladigin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…