kızlar adetimin en son 18 martta oldum.nisanda olmadım mayıs geldi.kan tahlili yaptırdım yok.geçen hafta doktora gittim hormon testlerimde biri fazla gibiydi.baktı yok herşey normal dedi.adet öncesi dönem için normal dedi.geçen cuma gittim.4 gün önce test yapmışsın negatif bu teste güveniyorum dedi ve söktürücü verdi.yanlız rahim kalınlaşmış adet öncesi ve gebelikte kalınlaşır dedi.sen test yaptığı için kullan dedi.annemin başına gelmiş yok diye söktürücü vermişler ebe arkadaşı içirmemiş ve hamile olduğunu öğrenmiş.bana içme nasılsa rahmin kalınlaşmış birşey yoksa adet olucaksın zaten dedi.neyse içmedim.bu gün gene öylesine idrar testi aldım birde ne bakayım çift çizgi çıkmış.bu nasıl olur adetin olmam gereken tarih üzerinden 27 gün geçti.test yanlışmıdır.yoksa ben 11 gün önceki ilişkimden hamilemi kaldım şaşkınım.:44::44::44:
ınsallah canım ıdrar testın ne kadar bekledıkten sonra 2. cızgı cıktı
canım benim ben bu 27 gün boyunca sayısız idrar testi yaptığım için bununda negatif çıkacağını düşünüp idrarı yapıp çantama koydum daha 1. çizgi bile çıkmamıştı koyduğumda bir saat sonra fln baktığımda 2 çizgi vardı.2 çizgi çok net değil ama gözüküyor yani.şaşırdım kaldım.emin olamıyorum o yüzden zaten.
Eki Görüntüle 1115917 bu sabahki testim bu yanılmışmıdır bilemiyorum.
hayırlı olsun tatlım hamilesin bence kan testi yaptır kesin sonuç çıkar
canım çok sevindim senin adına inş. sağlıklı sıhatlı kucağına alırsın kendine dikket et ağır bişeyler kaldırmamaya dikkat et tatlımmkan sonucumu aldım 424 pozitif. 12 günlükmüş
canım çok sevindim senin adına inş. sağlıklı sıhatlı kucağına alırsın kendine dikket et ağır bişeyler kaldırmamaya dikkat et tatlımm
teşekkür ederim.inşallah sağlıkla kucağıma alırım.amin
Bu haber beni baya rahatlattı tüm gün bunu düşündüm durdum. Ben hep şey sanıyodum mesela 30 gün yumurtlamamış oluyosun ya bu durumda, rahim eskimiş oluyo. Yani bi kere bi doktorum öyle demişti. Yani gebelik böyle durumlarda tutmazsanıyodum. O nedenle şuan adet olmadıysam test negatif çıkarsa bu ay yumurtlasam da şansım yok sanıyodum ama bana baya bi umut serptınız ikiniz şuan. Ben de 30 dan sora bidaha yumurtladım gibi hissetmiştim ama eşimle uzaktık 5-6 gün değerlendiremedik o sebeple baya bi kısmet şans şuan bu durumda. 50. Günde olduğum düşünülürse. Haberdar et beni hamileliğin gidişatındanBenimde durum aynı 27 gun oldu pozitif kan vericem pzt
Cnm kanda baktir cam ins testler yanlış değildir haber veririmBu haber beni baya rahatlattı tüm gün bunu düşündüm durdum. Ben hep şey sanıyodum mesela 30 gün yumurtlamamış oluyosun ya bu durumda, rahim eskimiş oluyo. Yani bi kere bi doktorum öyle demişti. Yani gebelik böyle durumlarda tutmazsanıyodum. O nedenle şuan adet olmadıysam test negatif çıkarsa bu ay yumurtlasam da şansım yok sanıyodum ama bana baya bi umut serptınız ikiniz şuan. Ben de 30 dan sora bidaha yumurtladım gibi hissetmiştim ama eşimle uzaktık 5-6 gün değerlendiremedik o sebeple baya bi kısmet şans şuan bu durumda. 50. Günde olduğum düşünülürse. Haberdar et beni hamileliğin gidişatından