Beklenen adet gününde yerleşme kanaması yaşamak mümkün mü?

sehla88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
5
1
36
Kızlar merhaba.. Gebelik istiyorum. Lakin adet günüme kadar herhangi bi yerleşme kanaması yaşamadım ya da hissetmedim. İlk gebeliğimde yaşamıştım. Beklenen adet tarihi geldiğinde lekelenme başladı ama normal adetlerime göre rengi çok açık ve farklı hatta bi ara tekrar sarıya döndü. Sizce bu gördüğümün yerleşme kanaması olma ihtimalivar mıdır? Bu kadar geç yaşayan oldu mu? İlişkiden sonra ara ara kasık ağrıları batmaları hissettim. Belki de psikolojiktir ama kafam karıştı. 🙄🤔

Yerlesme kanaması yumurtlamadan kisa sure sonra oluyor diye biliyorum birde genelde cogu kiside olmuyor belki ikinci gebeliginizde olmayacak yani adet baslangicida olabilir beklemekten baska secenek yok gbi

Evet bekliyorum bakalım artarak devam ederse adettir, kesilirse gebelik testi yapıcam.

Sonucun ne oldu acaba canim benimde başıma seninkine benzer geldi bugün adet günümdü kahvemsi gelmis ya normalde kirmizi olurdu baya kan 🙄

Ben buraya yanıt vermeyi unutmuşum 2 sene olmuş. 🙈 O ay adet oldum. 21 mayıs son adet tarihim. 22 mayısta yazmışım buraya. Sonraki seferde gebe kalmışım sanırım. Şu an 20 aylık bebeğim var 🤗

Gebelik beklediğimiz için psikolojik olarak adet rengi değişik ve az gelebiliyor sanırım. Başka arayanlara da bilgi olsun 🤗

X