- 21 Temmuz 2022
- 18
- 2
- 26
-
- Konu Sahibi art_teacher
Doğum kontrol hapları da bıraktıktan sonra düzensizlik yapıyor diye biliyorum.9 aylık evliyim ve 7 aydır düzenli olarak Qlarista doğum kontrol hapı kullanıyorum ve adetim bu süreçte çok düzenli oluyordu, bu ay ilaç bitmesine rağmen 5 gündür adet olamadım . Kan testi ve idrar testi verdim hamile değilim. Adet olmam gereken 1 2 gün çok çok az kahverengi pembe akıntı olmuş sonra bir şey yok . Ne Ağrı ne bir şey hissetmiyorum. Bir de bu ay antidepresana başlamıştım bir çok kişi geciktirdiğini söylemiş, beklemeli miyim adet söktürücü mü almalıyım bilmiyorum
Ama ben bırakmadım düzenli kullanıyor durumdayımDoğum kontrol hapları da bıraktıktan sonra düzensizlik yapıyor diye biliyorum.
Doktorum önerdiği içinNeden doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz prezervatif yerine
"Bu ay ilaç bitmesine rağmen" demişsiniz.Ama ben bırakmadım düzenli kullanıyor durumdayım
İlacı düzenle kullanırken mi adet düzensizliği yapıyor"Bu ay ilaç bitmesine rağmen" demişsiniz.
Siz "ilaç bitmesine ragmen" yazmissiniz, ilaci bıraktıktan sonra bi müddet düzensiz olabiliyor.İlacı düzenle kullanırken mi adet düzensizliği yapıyor