• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beklemek zor... duaa ediyorum

aysima00

çok şükür kollarımda cennetimm
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
2.283
1.925
248
merhaba arkadaşlar.. uzun zaman oldu buraya yazmayalı.. bebek sıkıntısı çekenlerdendim bende.. maalesef henüz o müjdeyi alamadık :( bekliyoruz.. son aylarda mantarım olmuştu. krem kullandım geçmişti.. şuan hamileler derlerya çocuk kafası baskı yapıyo diye.. öyle baskı ağrı var alt tarafım her zaman değil arada oluyo ayakta durmamı engelliyo.. fitil kulladım. ayaklarımı felanda usutmemeye çalışıyorum neden böyle ağrım var sizce sorun nedir???

geçmiş olsun Allah en yakın zamanda bebeğine kavuştursun.Dediğin durumu arkadaşım yaşıyordu çikolata kisti varmış ondan oluyormus.dr a görün mutlaka bir sıkıntı varsa tedavi olursun

merhaba arkadaşlar.. uzun zaman oldu buraya yazmayalı.. bebek sıkıntısı çekenlerdendim bende.. maalesef henüz o müjdeyi alamadık :KK43: bekliyoruz.. son aylarda mantarım olmuştu. krem kullandım geçmişti.. şuan hamileler derlerya çocuk kafası baskı yapıyo diye.. öyle baskı ağrı var alt tarafım her zaman değil arada oluyo ayakta durmamı engelliyo.. fitil kulladım. ayaklarımı felanda usutmemeye çalışıyorum neden böyle ağrım var sizce sorun nedir???
Bizde birgün hamile olurmuyuzki canım bende de aynı sorun var hamile kalamıyorum :(

geçmiş olsun Allah en yakın zamanda bebeğine kavuştursun.Dediğin durumu arkadaşım yaşıyordu çikolata kisti varmış ondan oluyormus.dr a görün mutlaka bir sıkıntı varsa tedavi olursun
hadi yaa :( ben idrar tahlili yaptırdım temiz çıktı çikolata kisti nasıl oluyor ki :( nasıl öğrencem

Back