Gebeliğe Hazırlık Beklemek çok zorrr!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kkkkelebekk1994

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
20
7
6
30
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim sormak istedigim sorularim war size ben iğne kullandım yumurtaliklarımi gelistirmek icin daha sonra catlatma ignesi vurundum igneden sonra 4 5 gun hergun birliktelik yasadim esimle o gunlerde yumurtaliklarimda asiri baski hissettim oturunca falan sanki alttan birsey baski yapiyor gibi sonra bende gaz sıkışmasi gibi sancili bi problem olustu 3 gun surdu 1 gecede istifra ettim adetime 4 gün var acaba kist mi olustu hamile olabilirmiyim

4-5 gün birliktelik yaşadığın için tahriş oluşmuş olabilir mi acaba? yada 2 gün dolu birgün boş yapmalısın yada 1 gün dolu bigün boş. çünkü spermin kalitesi düşüyor diyorlar. adetine 4 gün varsa şuan kan testinde çıkar büyük ihtimalle

Doktorum zaten iliski gunlerini isaretlemisti agrim cok oldugu icin sansa birakmak istemedim hangi gun catlayacagini bilemedigim icin agrili diskilama falanda oldu bende internette de butun belirtilerim kist uzerine daha yogun gibi surekli kafamda soru isareti kafayi yiycem artik sizlere sormak istedim oyuzden :)

Ağrı kasıklarında mı yoksa vajina içinde mi? Çünkü aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum yumurtlaamdan sonra 4. Günüm fena kasık ağrılarım var doktorumla konuştum klomen birden fazla yumurta oluşturduğu için yumurta çatladıktan sonra vücut reaksiyon gösterebilirmiş. İnşallah güzel haberi verirsib

Yumurtaliklarimda daha fazla igneden sonra ozellikle cok fazla agri baski hissettim hizli yururken falan alttan baski hissediyordum yawas yawas yuruyordum her ay test yapiyorum hüsrana ugruyorum bu ay gunumun gecmesini bekleyecegim insallah canim allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…