- 15 Haziran 2014
- 136
- 19
-
- Konu Sahibi Ceylan8890
Ee canım hamilemisin?? ^_^MERHABA SEVGİLİ ANNE ADAYLARI.
1 YILDIR İSTİYORUM ANNE OLMAYI HER AY SABIRSIZLIKLA GEÇİYOR.
BU GÜN ADET OLMAM GEREKİYORDU. ŞU ANA KADAR OLMADIM NORMALDE ÖĞLEN SAATLERİNDE HEP OLURDUM ÇOK DAKİKTİR ÇÜNKİ KENDİSİ.
HAMİLELİK BELİRTİLERİNİ OKUYORUM SÜREKLİ SİTEDEN BENDE BİR BELİRTİ YOK.
UFAK TEFEK KASIK SANCISI VE AŞIRI İŞTAHIM AÇILDI SÜREKLİ CANIM TATLI İSTİYOR. AMA BUNLAR BENDE ZATEN HER AY HASTA OLMADAN ÖNCE OLUYOR.
İÇİM İÇİME SIĞMIYOR İNŞALLAH HAMİLEYİMDİR. BEBEĞİMİ ÖZLEMLE BEKLİYORUM.
RABBİM İSTEYEN HERKESE BEKLETMEDEN KAVUŞTURSUN İNŞALLAH..
Ee canım hamilemisin?? ^_^
Cnm dualarım seninle inş hamişsindir .. Noldu varmı bi haber????DÜN AKŞAM İDRAR TESTİ YAPTIM AMA ERKEN TESTLERDEN DEĞİLDİ.NEGATİF ÇIKTI.
AMA HALA HASTA OLMADIM İÇİMDE BİR UMUT VAR BİLMİYORUM.DEMİN KAN TETİ VERDİM SONUCU BEKLİYORUMM.. ÇOK HEYECANLIYIMM KANDA BELLİ OLUR KESİN. NORMAL DE DE HASTALIĞIM HİÇ GECİKMEZ. ÇOK MERAKLIYIMM DAKİKALAR GEÇMEK BİLMİYOR. SAAT 1 DE SONUCU ALACAĞIM.
DUA EDİNN KIZLARR.
Cnm dualarım seninle inş hamişsindir .. Noldu varmı bi haber????
öncelikle inşallah hamişsindir canımŞimdi geldim hastaneden canımm .sonuç maalesef <0,100 çıktı.. ama hala hasta olmadım bekliyorumm bir hafta bekleyeceğim, hastalanmazsam testi tekrarlayacağım bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun..
öncelikle inşallah hamişsindir canım
fakat sana şunu söylemek isterim bende senin yaşadıkların gibi bazı beliirtiler yaşadım ve hiç adetim geçikmez iken 6 gün geciktim fakat sonuc bugun hasta oldum çok üzücü heleki belirtileri yaşayıp hamiş olduğunu öğrenememek cok üzücü bu sebepten ötürü kendini herşeye hazırla ki üzme o tatlı canını
günaydın hepinize,ben daha yeniyim ıkıncı çızgıyı daha dun gordum :) emın degılım ama galıba hamıleyım kan testını pazartesı yaptırcam.ama on gundur nerdeyse o kadar cok yemek yıyordum kı 3 kase corba ıcıodum ki ben 1 kaseyi zor içerdim doymak bilmiyorum hep açım:) şimdidie kasıklarım ve belim çok agrıyor.bekleyen herkese Allah hayırlı haberler versin.Benimde istahim cok acikti cnm hamile olduumu ogrenmeden once
Evett gerçekten çok zor canımm içim hep umut dolu hep acaba hamileyim diye düşünüyorum.bu gün gecikeli 3. gün. nasıl kafamı dağıtacağım bilmiyorum.testte negatif görmek zaten çok üzdü beni ama hep bir umut besliyorum içimde sürekli araştırıyorum siteden kimi en doğru sonuç adet gecikmesinden bir hafta sonra belli olur diyor kimi adet olmadan bir gün önce bile kanda öğreniliyor deniliyor bende anlamadım bir umut işte , yanlış mı yapıyorum bilmiyorum belki böyle yaparak stres yapıyorum kendime ondan da gecikmiş olabilir.hakkımızda hayırlısı ne zaman ise Rabbım o zaman nasip etsin inşallah..
Evett gerçekten çok zor canımm içim hep umut dolu hep acaba hamileyim diye düşünüyorum.bu gün gecikeli 3. gün. nasıl kafamı dağıtacağım bilmiyorum.testte negatif görmek zaten çok üzdü beni ama hep bir umut besliyorum içimde sürekli araştırıyorum siteden kimi en doğru sonuç adet gecikmesinden bir hafta sonra belli olur diyor kimi adet olmadan bir gün önce bile kanda öğreniliyor deniliyor bende anlamadım bir umut işte , yanlış mı yapıyorum bilmiyorum belki böyle yaparak stres yapıyorum kendime ondan da gecikmiş olabilir.hakkımızda hayırlısı ne zaman ise Rabbım o zaman nasip etsin inşallah..