Beklemediğim anda gelen bebek aski ve eşim

Biraz tutarsizlik sezdim sende yani once fenalasiyorsun hamilesin diye sonrada degilsin diye uzuluyorsun? Canin mi skliyor? Calisiyor musun acaba? Kendine bir mesgale bulman lazim..ayrica herif sanki hic yapmayalim demis dram haline getiriyosun. 1 sene nedir ya insan omrunde hemen geciyor. Esin hakli biraz evliligin tadini cikarin dicem ama seninle biraz zor gibi, cunku bunu bile dert etmissin.

Anne olmak istemeniz çok normal ama daha yeni evlisiniz. Eşinizle evliliğin keyfini çıkarın. Akşamları gezin dolaşınsinema tiyatro haftasonu otel vs vs. Dışarıda dolaşın gitmeniz gereken kurs vs varsa halledin.
Maddi olarak kenara para koyun
Sonra çocuk düşünün. 7 aylik bebeği olan birinden size tavsiye.
Çocukla tüm hayatım değişiyor. Bireysel zamanın yok. Sürekli bitmeyen bir sorumluluk.Anne olup bunalıma giren insan da var. Bir bebeğinizin olması coo güzel bir duygu tabii ki ama..O beb3gii büyütmek apayrı bir olay. Yeri geliyor uykusuzluktan oluyorsun yeri geliyor ağlıyorsun bebekke beraber.
Ayrıca eşin istekli değilse hic ikna flm etme. Çünkü sonrasında esin sen istedin sen bakacaksın flm der..
Bizim evliligimizde de eşim o kadar istekli değildi ama su an kızımızı çok seviyor gece kalkıp bakıyor.

25 yaşında 6 aylık evlisiniz.
Yapmayın Allahaşkına, şu güzel zamanları beklentiyle, eşinize bilenerek, bebek aşkıyla yanıp tutuşarak geçirmenin hiç bir mantığı yok.
Siz anne olacaksınız o da baba.
Adam senelerce istemiyorum da dememiş, 1 yıl zaten çok normal.
Bebek çok güzel şey. Ama yeni evli olmak henüz bebeksiz olmak da çok güzel.
Bulunduğunuz aşamanın tadını çıkarın.
Sonra uygun gördüğünüz zamanda denersiniz, Allah da nasip ederse bebek zaten olur.

Bence bir süre psikolog destek alin. Beklenmedik hamilelik haberi sizi derinden sarsmiş. Bu konu hakkinda profesyonel biri ile konusmaniz rahatlamanizi saglayacaktir. Kendinize cok yükleniyorsunuz. Su anda önemli olan ilk önce toparlanmaniz. ❤

Benimde ilk istemem bu şekilde başladı. Adetim gecikince acaba deyip test sonucunu bekledim ve ondan önce hiç aklımda yokken olmasını istedim. Tabi sonra olmadığını öğrenince üzüldüğümü fark edince artık neden olmasın ki derken araya pandemi girdi bir yıl erteledik. Yaklaşık 11 aydır deniyoruz hala olmadı. Ben 2.5 yıldır evliyim yakında 27 yaşknda olacağım, şimdi düşünüyorum da iyi ki o ilk zamanlar da olmamış. Birçok yere gittik, gezdik harika günler yaşadık. Eğer onları yaşamasaydım belki içimde kalacaktı. Artık olup olmamasını da eskisi kadar takmıyorum her sonucu kabul ettim. Hayatını yaşamaya bak istiyorsan da korunmayı bırak zaten pat diye olan bir şey değilmiş bunu öğrenmek zor oldu ama oldu.

K

Kendinde farkındasın evlilik otursun hele eşin haklı daha çok gençsin yeni evlisin önce evliligin otursun sonrasında Allah nasip eder anne olmayı insaAllah

Eşiniz haklı, acele etmeyin daha çok gençsiniz

1 yil cocuk istememesi cok makul ve akillica. Bence de en dogru olan bu. Evlenenlerin hemen hamile kalma cabasini anlamıyorum.
Annelik hakkiniz elinizden alınmıyor. Cok gencsiniz. Bir de evleneli 10 sene olmamis.

Çocuk olunca hayat öyle instagramlardaki gibi miniş minnoş olmuyor.
Tahammül komple gidiyor. Uyku düzeniniz cinsel hayatınız kaldı ki normal bir keyfiniz dahi kalmıyor. Saç baş dağınık uykusuz tahammülsüz insanlar olunuyor. Keyfinize bakın cok yeni evlilik. Daha evlilik oturmamıs eşinizin tepkisi cok normal hatta iyi bile tepki vermiş adam..

Biz 5 aylık evliyiz, değil 1 yıl , minimum 2 3 sene gerek diyoruz.

Gezmeden dolasmadan lay lay lom takılmadan o topa giremeyiz. Eşim o sorumluluğu ikimiz alacaksak aynı anda hazır olmalıyız dedi bana hak verdim..
Çok haklı ben de böyle düsünüyorum.
Ben bugün gidip eşime hamileyim desem sizin eşle aynı tepkiyi verir elbet allah verdi napalım der gel aldıralım vs demez asla ama allahtan geldi bakıcaz bize emanet der ama mutlu olup havaya ucmaz cünkü planımız bu değildi insanı ter basar ya plansız programsız ekonominin hali de ortada.. hayat filmlerdeki gibi değil malesef

Konudaki bencil eşiniz değil ki
Siz evlenirken ortak bir karar almışsınız , şu anda o karara uymayan sizsiniz , adam bir sene demiş ki çok mantıklı, çocuk için iki kişi gerekiyor , önce evliliğiniz otursun çok gencsiniz , şu dusunceleriniz bile toylugunuzdan kaynaklanıyor , eşiniz haklı

Ben 2 yıllık evliyim. Evlenmeden önce eşim demişti en az iki yıl çocuk düşünmeyelim diye. Ben çok istesem de bekledik. Bazı aylar yanlışlıkla hamile kaldığını zannettigimiz zamanlar oldu. O aylarda bile çok mutlu olduk. İstemiyor değiliz ama hazır olmak istedik tamamiyle . Ve artık bu aydan itibaren istediğini söyledi eşim. Sabır herşeyden önce gelir.rabbim en doğru zamanda versin inşallah. Daha yenisiniz bekleyiverin ne olacak. Hem yaşınız da bana göre genç :)

adam sizdeki istek seviyesinden ürktüğü için ağırdan alıyordur. kan tahlili almadan ailelere kadar anlattığınıza göre, adam darısı size diyene inşallah dese akşama doğuracak gibisiniz. abartmayın bu kadar

Ne çok drama yapmışsınız yahu. Sanki evleneli 15 sene olmuş da adam ısrarla hala çocuk istemiyor. Daha evlendiğinizin bile farkında olamayacağınız bi dönemdesiniz bi nefes alıp sakinleşin.

Bu konudaki bencil, eşiniz gibi gelmedi bana

Bencil olan sizsiniz bence bu yasta bukadar kisa surede ne cocugu adam kotu bisey dememiski yalandan yere havalara ucmus gibimi yapsin her ikinizde istedigi zaman olmali cocuk. Bir sene doluncada adami daraltmayin bir yil demistin hadi hemen cocuk yapalim diye biraz anin tadini cikarin cocuksuz gunler geri gelmeyecek cocuk olunca asla bidaha basbasa oldugunuz gibi keyifli ve sakin olmayacak hayatiniz cok buyuk bir sorumluluk esin cok hakli

Beni de asıl üzen o olmuştu genellikle hastalık vs mevzularında söylenir. Daha çok yeni evliyiz diye annem vs de tepki göstermişti.
eş ailesinin tepkisi yersiz olmuş da ben sunu anlamadım neden eş ailesi ve hatta sizin anneniz 2 saatlik olayı öğreniyor??? ne alaka yani ortada fol yok yumurta yok. ben ailelere 5 aylık hamile olana kadar demedim bile. elbette sizin tercihiniz fakat aile de olsa söylenmemeli, söylüyorsanız da tepkilere hazır olun. ayrıca her fazladan söylenen söz karşı tarafa fazladan karısma hakkı verir.

Bir anda gelen aşk, bir anda gelen Naptım ben olabiliyor
Sonrasında büyük bir lohusalık. Hemde panik atağınız varmış. Valla bence bir anlık hiç bir şeyi yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…