Hanımlar merhaba. Benim kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi ancak ben yine de beraber olduktan sonra bacaklarımı kaldırıp beklemiyorum lavaboya gidiyorum. Yine de hamilelik olur mu?
Hanımlar merhaba. Benim kimyasal bir gebeliğim oldu maalesef doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi ancak ben yine de beraber olduktan sonra bacaklarımı kaldırıp beklemiyorum lavaboya gidiyorum. Yine de hamilelik olur mu?
Saatlerce yattığım ilişkilerde değil de umursamayıp hemen kalktığım ilişkide hamile kaldım. Kimyasal oldu o ama. Yine de şansı arttırmak için bi 10 dk uzanabilirsiniz
Iyide sen bu şekilde hamilelik olur mu demişsin tabiki olur çünkü korunmuyorsun.
Doktor daha garanti olsun diye 1 2 saat yat demiştir...
Ben sabaha kadar duş almadan yattığım ay tutmamıştı.. yarım saat uzandığım ay tutmuştu gebeliğim öyle çok çok kasmaya gerek yok yani
Iyide sen bu şekilde hamilelik olur mu demişsin tabiki olur çünkü korunmuyorsun.
Doktor daha garanti olsun diye 1 2 saat yat demiştir...
Ben sabaha kadar duş almadan yattığım ay tutmamıştı.. yarım saat uzandığım ay tutmuştu gebeliğim öyle çok çok kasmaya gerek yok yani
Bu sanırım erkekten gelen sıvı miktarı ile alakalı. Kadın vücudu meninin fazlasını dışarı atıyor ama az ise onu korumak adına kalkmayın diyorlar benim araştırıp anladığım bu. Çünkü sperm hemen ölmüyor. Sabaha kadar da beklenmez tabi ki ama hemen de kalkmamak lazım diye düşünüyorum. Bana doktorum yüzü koyu 15-20 dakika arası yat hemen kalkma dedi. Bakalım bu ay dediklerini yaptım. 2 gün var adetime