bekledikçe vazgeçiyorum,napmalıyım sizce...:((

symgcl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
142
3
meme büyütme ameliyatı için,bayan doktor aradığımı sölemiştimya hani,(eşimden dolayı) bulamıyorum.bir iki tane oldu onlardada ya fiyatta anlaşamadık ya içime sinmedi.böle bekledikçede soğuyorum ve ameliyat olma fikrimden vazgeçiyorum.oysaki nekadar istediğimi ve buna ihtiyacım olduğun anlatamam.bi yol göstericek biri yokmu arkadaşlarya.siz hiç olmamaktansa içinze sinmeyen,hakkında olumsuz yazılar olan birine ameliyat olrmuydunz.kimse doktorda önermio.böle çaresiz bekliyrm....:1no2::

Merhaba, ben de bayan doktora gideceğim galiba siz hangileriyle görüştünüz bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler

symgcl sakın cnm vazgeçme. madem illa kadın doktor olacak bence aylin hn. ile görüş.yorumlar oldukça iyi ve çok fazla düşünme.ayrıca ben olsam kötü yorum yapıldıysa bir doktor hakkında ben ona ameliyat olmaktan vazgeçerdim diye düşünüyorum.

Merhaba, ben de bayan doktora gideceğim galiba siz hangileriyle görüştünüz bilgi verebilirmisiniz? Teşekkürler

aylin karanlıkla görüştüm.etilerde.melike erdim ve eser aydoğdu ile görüştüm onlarda bağdat caddesnde.aylin karanlık muayene ücreti alyor.dierleri almıyor.melike erdim baya genç bunuda dikkate alablrsin canım.fiyat olarakta uçk bi fiyat çıkardı bana.ok.başka soracağın bişe olrsa sorablrsin,özeldende.öpüyrm...

symgclciğim. özel mesaj atamıyorum çünkü daha 50 mesaj sınırına gelmedim :KK43: cnm sana burdan şunu söylemek istiyorum sadece lütfen eşini ikna et ve en sağlıklı kararı ver. senin için en hayırlısı ne ise o olsun cnm. ve kesinlikle kafana yatmayan bir doktora gidip de kendini teslim etme.

Mead'e katılıyorum symgcl. Eşini ikna etmeyi dene. Neticede sadece cerrah girmiyor ameliyata. Yardımcısı var, anestezisti var, vs vs...

meme büyütme ameliyatı için,bayan doktor aradığımı sölemiştimya hani,(eşimden dolayı) bulamıyorum.bir iki tane oldu onlardada ya fiyatta anlaşamadık ya içime sinmedi.böle bekledikçede soğuyorum ve ameliyat olma fikrimden vazgeçiyorum.oysaki nekadar istediğimi ve buna ihtiyacım olduğun anlatamam.bi yol göstericek biri yokmu arkadaşlarya.siz hiç olmamaktansa içinze sinmeyen,hakkında olumsuz yazılar olan birine ameliyat olrmuydunz.kimse doktorda önermio.böle çaresiz bekliyrm....:1no2::

neden kadın doktorda ısrar ediyor eşin çok saçma onlar doktor sonuçta hastalarına cinsel yönden bakmazlar ki hergün kaç kadın geliyor alışmışlardır etkilenmiyorlardır bile bence

bencede eşin çok saçma bakmış olaya onlar günde kaç göğüs ameliyatı yapıyolar sana o gözle bakıcaklarını hiç sanmıyorum siyahkurguya katılıyorum hem sdc cerrah değil başka insanlarda ameliyata giriyor abartılıcak bişi yok bu kdr...

arkadaşlar bunları ben zaten blyrm.ama eşimi değiştiremyrm.hepimiz zaman zaman saçma kıskançlıklar yapıyoruz eşiminkide öle bişe.ço denedm ikna edemedim.belki kıskançlıkta deil bilmiyrm,ne hissederek bunu yaptığını.ama ben asla savunmuyrm bu konuda onla tartışan ve en çok madur olan benm.ama olmayınca olmuyr yapcak bişe yok.dediği şu" sağlık söz konusu olsa hiç önemli deil ama bu estetik ve keyfi bişey diyo." sonuç şu,ben ikna edemedim ve bayan doktor bulmaya çalışyrm.bu konuda yardımınız olra sevnrm.

X