bekledigime degdi.

fidulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
12
1
86
Diğer
nasil baslayacagimi bilmiyorum.Burda hep arkadaslarimin dogum oykulerini okurdum.cok heyecanlanirhep derdim ben ne zaman hamile olucam dogurucam da buraya oykumu yazicam.Hep hayalini kurardim. ve hayallarim gercek o ldu.Bizim cook büyük sorunumuz vardi.bebek bizim icin bi hayaldi.Allah onu bize lutuf gonderdi.Neyse çok yormayim sizleri.(bu arada size azerbeycanda yaziyorum ve azeriyim) 9 ayi heyecanla bitirdik.bu arada benim eşimin yakin bi akrabasi memeleketde rahmetli oldu genc birisi.Eşim de gitmek zorunda kaldi ve beni annnemlere koydu.Annem de hep derdi ki bana ancak dogunca haber verin ben korkarim.Aksam kardesim bizi parka götürdü. oturduk 9 falandi qaliba.Agrilar hiss etdim ve dedim ki kalkalim gidelim.baktim ki gelemiyorum.Neyse geldik eve.Ben tuvaletden cikamiyorum.hep su geliyor biz de anlamiyoruz.Annem komsumuzu cagirdi o da dedi ki dogum geliyor.Eşimi aradim dedim ki bebek geliyo qaliba.İlk lafı bana YAPMA!!! yarini bekle geliyoruz.Sinirlerim de tepemde agridan ona da bagirdim gece yarisi yola koyuldular.aksam 9-dan sancilarim baslamisdi.Kaynimi aradik gedliler taksiye bindik dogru hastaneye.sanci beni delirtdi dayanamiyorum tabii.Şöföre beni affet deyib bagiriyorum.Geldik hasataneye.Dediler suyun geliyor.neyse damar yolum falan acıldi.sancı güclendirici falan.Dayanmak zordu hayatimda boyle bir sanci gormedim tarif bile edmiyorum.kaydirigubbakcemile3 Eşim geldi sabah 8-de.Hep bagiriyorum bu arada.gunorta 1bucuka kadar sanci cekdim.13-25 bebek geldi.Ama beni kesik-kesik .etdiler aslinda normal dogumdu.Bebegimi gorduyum an hayatda her sey anlamini degisti.O duyguyu anlatmaya kelime bulamiyorum.hayat sanki baska guzel oldu.Zehram dunyamizi degisti.Esimle bambaska sevgi yakaladik.onunla nefes aliyoruz her pilanimi ona gore yapiyoruz.Allah olmayan her kese nasip etsin amin.Biraz uzun oldu kusura bakmayin:CüvCüv:

allah analı babalı büyütsün de çok kötü yazmışsın be arkadaşım.Beni kesik kesik ettiler diye.Valla doğumumuma daha 14 hafta var ama bu sözleri inşallah o zamana kadar unuturum....

allah analı,balı büyütsün canım rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsinnnnnn
bende aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadım ama allah herkesin yardımcısı olsunn.

allah analı babalı büyütsün de çok kötü yazmışsın be arkadaşım.Beni kesik kesik ettiler diye.Valla doğumumuma daha 14 hafta var ama bu sözleri inşallah o zamana kadar unuturum....
canim benim ben azeriyim o yuzden belki dogru kelimeleri secmemis ola bilirim korkmana gerek allaha yol aciyo :teytey:

kesık yerlerın nasıl cok agrıyormu yoksa hafıf bı agrı kesıcı alınca gecıyormu hemen yuruyebıldınmı
bu arada ben azerbaycana gıttım bakuye guzel bı yer
orda para olarak manat gecıyordu hatırladıgım kadarıyla
cok sakın ve huzurlu bıyer hocuma gıttı hıc ıstanbula benzemıyor ınsanlar gece bıle rahat rahat dısarı cıkıyorlarmıs

hayir canim agrikesici almadim.Ama fean agri idi.simdilerde iyiyim.Evet manat hala gecerli.

fidoş biliyorsun ki ben seni taaa bebek istediğin dönemlerden tanıyorum.
allah zehranı sana bağışlasın diyorum.
allah olmayan herkese nasip eder inşallah ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…