• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekir sivri burun estetiği

nemrurinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
57
11
3
31
Kızlar ayin 16 sinda bekir beye ameliyat olucam ben hiç görüşmeye gitmedim direk ameliyat tarihi aldım. Bu işin biraz şans işi olduğunu biliyorum o yüzden fazla kurcalayip kafamı karıştırmak istemedim. Ama bekir beye ameliyat olan varsa iyi veya kötü sonuçlarını yazabilir mi ? Lütfen

Forumu kurcalarsanız ona ameliyat olanların olduğunu görürsünüz. Yorumları okuyabilir hatta soru soranilirsiniz onlara :) Dr Bekir Sivrinin sayfasını bir inceleyin isterseniz.

Benimde eylülün 5inde ameliyatım. Ben gidip şahsi görüştüm klasik,burun kusurlarını yakasacagı söylüyor senin fikrini beklentini soruyor vs.. Ben kendisinin yaptıgı begenmedigim bir kac tane burun gösterdim banada hak verirsin ki rabot degiliz herkesin soncları %100 sonuc vermiyo şans işi biraz eski burun cok önemli dedi. Ben de cok stresliyim kurcaladıkca daha cok kötü oluyor inanki tek bi kisi kötü bisiy desin moralim bozuluyor aslında hic kurcalamamk akısına bırakmak doktora güvenmek lazım ama yapamıyoruz malesef..Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, uzun zamandır fotoğraf paylaşmıyor neden acaba? Birde begenmediğim burunları artık begeniyorm cunku oturmaya başlayınca daha güzel oluyormus birwz daha ferahladım..

Haklısın bende şans işi olduğunu düşünüyorum. Ve fazla kurcalanak istemiyorum. Ben instagramdanda ki resimlere baktığım da herkese farklı ama doğal bir burn yaptığını düşünüyorum

Haklısın bende şans işi olduğunu düşünüyorum. Ve fazla kurcalanak istemiyorum. Ben instagramdanda ki resimlere baktığım da herkese farklı ama doğal bir burn yaptığını düşünüyorum
Merhabalar ben 1.5 ay once oldum ve cok memnunum hic morarma sisme ve bir gram agrim olmadi burun icin sadece 10 mtre oteden delikleri gozuken bi burnum olmasin dogal olsun siz yuzume gideni daha iyi bilirisniz dedim ve suan bakmalara doyamiyorum

Kızlar ayin 16 sinda bekir beye ameliyat olucam ben hiç görüşmeye gitmedim direk ameliyat tarihi aldım. Bu işin biraz şans işi olduğunu biliyorum o yüzden fazla kurcalayip kafamı karıştırmak istemedim. Ama bekir beye ameliyat olan varsa iyi veya kötü sonuçlarını yazabilir mi ? Lütfen
Nasıl o kadar erken tarihe randevu alabildiniz? Ben kendisinden randevu almak istediğim zaman Ekime kadar doluyuz dediler..

Ayrıca fiyat hakkında bilgi alabilir miyim? Hem ameliyat hem muayene ücretleri

Nasıl o kadar eIyirken tarihe randevu alabildiniz? Ben kendisinden randevu almak istediğim zaman Ekime kadar doluyuz dediler..

Ayrıca fiyat hakkında bilgi alabilir miyim? Hem ameliyat hem muayene ücretleri

Merhaba canım,
Ben mart'da doktor sivriye yazmıştım bi mail ve o bana 6000TL söyledi. Asistanıyla bi kac defa yazistim ve 3 hafta önce tarihi kesinlestirdik. Ben Almanya'da yaşıyorum, belki ondan bukadar erken verdi bana.
36 gün sonra ameliyatım var ve uygun bi otel arıyorum.

Operation estethica da yapılacak mış.

Merhaba canım,
Ben mart'da doktor sivriye yazmıştım bi mail ve o bana 6000TL söyledi. Asistanıyla bi kac defa yazistim ve 3 hafta önce tarihi kesinlestirdik. Ben Almanya'da yaşıyorum, belki ondan bukadar erken verdi bana.
36 gün sonra ameliyatım var ve uygun bi otel arıyorum.

Operation estethica da yapılacak mış.
Ya bana 9000 tl söylediler sana neden o kadar ucuz :( Telefonla görüştüm ben

Ya bana 9000 tl söylediler sana neden o kadar ucuz :KK43: Telefonla görüştüm ben

9000tl mi?? Inanamiyorum ya. Seninki çok pahalı. Bu zamana kadar o doktor tek 6000 - 6500 tl aliyordu. Asistanı da bana onu söyledi. Bence sen 2 tane yüz fotoğraf çek ve doktor beye mail olarak gönder. Ben öyle yapmıştım.

9000tl mi?? Inanamiyorum ya. Seninki çok pahalı. Bu zamana kadar o doktor tek 6000 - 6500 tl aliyordu. Asistanı da bana onu söyledi. Bence sen 2 tane yüz fotoğraf çek ve doktor beye mail olarak gönder. Ben öyle yapmıştım.
Ya gidip görüşmek istiyorum ekimden önce gelemezsin diyor asistanı :( Oraya gidip beklesem boş zaman olunca alır mı beni içeriye

Ya gidip görüşmek istiyorum ekimden önce gelemezsin diyor asistanı :KK43: Oraya gidip beklesem boş zaman olunca alır mı beni içeriye

onu maalesef bilmiyorum ama bence sen mail at ona. bana öyle fikrilerini anlatmisti ve fiyati da sorabilirsin cünkü ben sordum ve o bana 6000 tl dedi. Fiyat sabit mi dedigimde bana sabit oldugunu söyledi.

Ya gidip görüşmek istiyorum ekimden önce gelemezsin diyor asistanı :KK43: Oraya gidip beklesem boş zaman olunca alır mı beni içeriye
Canım öyle birşey yapacagını zannetmiyorum yukarıya bile asağı girişten telefonla arayıp sorarak alıyorlar isim söyiyim söyleyp alayım mı diyor güvenlikler biraz sıkıntılı yani. Bosuna gitme bence..:(

Back