Bekir Coşkun: Dolar yükselince, karakol basılınca, bomba patlayınca AKP'nin oyları artıyor; nasıl mi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
http://m.t24.com.tr/haber/bekir-cos...in-oylari-artiyor-nasil-milletsin,306661Bekir Coşkun: Dolar yükselince, karakol basılınca, bomba patlayınca AKP'nin oyları artıyor; nasıl milletsin?
18.08.2015 12:24

'Canımsın, ciğerimsin ama bu oyunları nasıl göremezsin?'

Sözcü yazarı Bekir Coşkun, son dönemde artan terör olaylarının anket sonuçlarına yansımalarına ilişkin olarak, "Dolar yükselince, karakol basılınca, bomba patlayınca AKP'nin oyları artıyor; nasıl milletsin?" diye sordu.

Bekir Coşkun'un Sözcü'de "Nasıl milletsin?" başlığıyla yayımlanan (18 Ağustos 2015) yazısı şöyle:

Yoklamalara göre AKP’nin oylarında artış var…
Artması lazımdı…

*

Dolar 2.86; oyları arttı…
Borsa çöktü; oylar çıktı
Karakolu bastılar; oylar yükseldi…
Bomba patladı; biraz daha çıktı…
Dört şehit; oyları fırladı…
100 can gitti; tek başına iktidardır…

*

Allah korusun bir deprem…
Bir de iç savaş çıkarsa…
Al sana 400 milletvekili…

*

Nasıl milletsin?..

*

Trabzon’da şehit tabutunun başında “Ne mutlu onun ailesine, ne mutlu yakınlarına” dedikten sonra müjdeyi “makamların yücesi olan böyle bir makama Ahmet kardeşimiz ulaşmış durumda” diyerek verdi…
O kalabalıktan bir tek kişi başını kaldırıp da “Sen bu meydanda bu kürsüde analar ağlamasın diye açılım sürecini kim ne derse desin sürdüreceğiz demedin mi?..”diye sormadı…
“Seni başkan yapacağız” diye bağırdılar…

*

Nasıl milletsin?..

*

Canımsın, ciğerimsin ama…
Bu oyunları, çelişkileri, rezaletleri, ihanetleri nasıl göremezsin?…
Seni ahmak yerine koymalarını nasıl anlamazsın?..
Hiç mi hafızan yok kurban olayım…
Hiç mi aklında kalmadı neler olmuştu?..
Bir tekiniz sorsanız ya:
“Sizin çocuklar yalıda, gemide, kazada, kârda kazançta en iyi noktaya ulaşıyorlar da, niye Ahmet kardeşimizin ulaştığı duruma yakın yerlere gelince tüyüyorlar?..”

*

Kusura bakma ama milletim…
Bu gelen şehit tabutlarında payın var…
O teslimiyetin, o saflığın, o takıntıların, o körü körüne inanışların, o körlüğün, o idraksizliğin… Bu vurdumduymazlığın siyaset atölyelerinde eritilip birer kör kurşuna döküldüğünde…
Vuruyor işte yavrunu…

*

Bak şimdi yine seçim var…
“Seni başkan yapacağız” diye zıpla…
400 milletvekili verirsen…
Kurtuldun gitti…

yok bekir çockun,yanıldın,olayların nedneı fetonun ahı,fetı ah etmiş erdoğan,ah da adres şaşırmış,şehıtleri bulmuş,kadınlar kulubnde saraylım adlı arkadaşımız çözmüş işi,sen nerden bilcen bekır çoşkun

İstikrar bozulmasın yeter ki
rakamlar önemli

insanların değer yargısı para

Kendi milletini asigilayan vatandaslarr
Gurur duyuyorum sizinle
Ben milletimlede vatanimlada gurur duyuyorum bu istemedigim bir parti basta olsa bile degismez cunku ben sevgimi iktidara gore yonetmiyrm
Hani damarlarimizdaki asil kan varya Ataturkcuyuz diye gecinen ve Turk milletini asagilayan kisilikler.....
Hadi neyse yazmayayim daha

Nasıl milletiz miyiz? Açık açık yazıcam şimdi..Sonra biri çıkıp kibliycek, hakaretten banlanıcam..

Ben acilisi yapilmis fabrikayi tekrardan acilisi yapilirken ilk kezmis gibi sevinip bagiranlari yazdim da kiblemisdi aman yazma .Hayir yanlis bisey demedim ama disaridan bir goz olarak yazinca zorlarina gidiyor.

Ya bir de cenazede eline mikrofon alıp konuşma yapmış diyorlar öyle bir fotoğraf gördüm face'de ama haberi okumadım doğru mu, bu kadarını da yapmış olamaz değil mi fotomontaj sanırım

Siyasete fazla duygulu edebiyat karistiriyorsun.
Neden? Her Turk ustun kisilik midir?Her Turk eşsiz midir?
Kusura bakma ben topragim,bahcem,derem kururken belalar okudugum bir partiye/lidere yuzyuze gelince ne koparirsam kar mantigiyla padisahim cok yasa cekecek kadar ikiyuzlu olan adama herseyi soylerim.

Ya bir de cenazede eline mikrofon alıp konuşma yapmış diyorlar öyle bir fotoğraf gördüm face'de ama haberi okumadım doğru mu, bu kadarını da yapmış olamaz değil mi fotomontaj sanırım

Gercek gercek.Ne bilal oglan ne oburu askere bile gitmemisken,sehit ailelerine mutlu olmalisiniz sehitlik mertebesine ulasti dedi herkes daha bi duygu seli tabii.

Gercek gercek.Ne bilal oglan ne oburu askere bile gitmemisken,sehit ailelerine mutlu olmalisiniz sehitlik mertebesine ulasti dedi herkes daha bi duygu seli tabii.
Olan gencecik yiğitlere oluyor nasıl kör olabiliyor bu millet Bilal o anlama engelli kıt beyniyle iş adamı olurken gezip tozarken babası nasıl şehit cenazesinde konuşabiliyor. Zamanında bizim evden oy çıkıyordu bu partiye bir de yazık çok yazık ...

Şimdi bu konular açılıyor, doğruları yazıyoruz, neden AKP'nin oy aldığını açık net yazıyoruz sonra bazı arkadaşlar alınıyorlar (demek ki kendilerini öyle görüyorlar ) KİB leye KİBleye yasaklattırıyorlar.

Ben mühendisim bütün mühendisler öküz deseler, solcuyum bütün solcular akılsız deseler, Atatürkçüyüm bütün Atatürkçüler ateist deseler (ki bunu diyen dolu) alınmam, gocunmam çünkü bunların hiçbiri değilim ama demek ki sen alınıyorsun ki şikayet etme ihtiyacı duyuyorsun.

Tek diyeceğim yarın öbür gün ülke bölüm pörçük olup Suriye gibi olursa(ki sinyaller geliyor) iyi yönetmeyen birine oy verdiğiniz için vicdanınız sızlayacak mı?

Haa ama suç muhalefette, adam gibi birilerini başınıza getirmeyip, beyinlerinizi revize etmeyip milleti bir adama muhtaç eden de.

E endulus34
Sen hala ordamısın tabi yetişemiyosun senaryo hızına :)
BOP başkanı ,halife, başkan ,Osmanlı sistemine imparatorluğuna dönüş isteyen...
Sen devam et : p

Ne bolunme parcalanma meraklisiymissiniz yahuu
Direniyoruz diye bolmeye baslayip devani getiremeyenler icinizde uhte kalmistir tabiii...Benim edebiyat hocamin lafiydi
-Ya ne pis milletiiizz...diyorsunuz
-Ee kendi milletinize hakaret ediyorsunuz derdi
O hesap...
Gocunma meselesi degil meslek gurubu ttulan parti ile vatandasi bulundugun milleti bir mi tutuyorsun sen.Unuversite bitirmekle kan dokulup kazanilan topragi bir mi tututyorsunuz...

Unuversite ? Üniversite

Hizli yazinca i nin yaninda u varya o kadar dikkat edemedim kusura bakma takila takila oraya mi takildino kadar yazidaa...

Ben sizin bastan asagi butun yaziniza takiliyorum ama siz polemik istemeyip Mune'e sikayet ediyorsunuz ya hatirlatirim. Yoksa ben sizin butun fikirlerinizi itina ile kanitlarla curuturum

Son düzenleme:
@Mune abla simdide ispiyoncu cocuk oldum yahuu
Polemige girmek istemiyrm kimseye kendi dusuncemin fikrimi kanitlamak zorundada degilim.
Hep yaziyorum kisiye degil konuya yaziniz
Ben sizin bastan asagi butun yaziniza takiliyorum ama siz polemik istemeyip Mune'e sikayet ediyorsunuz ya hatirlatirim. Yoksa ben sizin butun fikirlerinizi itina ile kanitlarla curuturum
Ister takil ister curut ama kendi capinda yapmis olcaksin cunku ben kimseyle polemige girmiyrm

aaa artar tabi... demeyelim öyle adam yol yaptı o kadar sattı mattı ama yaptı..., artık hastanelerdede kuyruk olmuyoruz yaşasın internet çağıııı... internetide erdoğan kurdu.. gözünüze dizinize durmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…