- 24 Ekim 2017
- 846
- 1.289
- 28
- Konu Sahibi Backyoureyes
Merhaba kk ♡★..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok erkekler .. Yeni bi meslek bu .. Polis yardimcisi gbi bise olacaklarmisİlk kez duydum. Bayanlar da mi giriyormus sinava ?
İlk kez duydum. Bayanlar da mi giriyormus sinava ?
100 uzerinden 70 nerde yaziyor canim?banada atar misinBende simdi baktim neymis diye. Kadinlar giremiyor. Kpss aranmiyor. Sadece sozlu ve yazili sinav oluyormus galiba. 100 uzerinden 70 alan basarili sayiliyormus. Turkce, mat, fen, sosyal b. Den 50 şer soru olcakmis.
Boy kilo orantisi ve 167den kisa olmamak sarti varmis.
100 uzerinden 70 nerde yaziyor canim?banada atar misin
esim yanlis biliyormuss ..akillim onu uyarmamazimBizim semt oldukca fazla bekci alacakmis diye duymustum sozlu mulakat sonucu belirlenecekti en son degismediyse.
hihi evet :) bna dua eder misiniz cok igtiyacimiz var bunaAa ne güzel...çok eskiden varmış, yine mahallelerde bekçi mi olacak? İstanbul gibi bir metropol de uygulanabilir mi ki?
Ederim tabi canım. Şu mubarek cuma günü çok hayırlı bir rızk kapısı olsun size inşallah, evinize bereket gelmesine vesile olsun. :)hihi evet :) bna dua eder misiniz cok igtiyacimiz var buna
İstanbul'da başladı bekçiler görevlerine ağustos ayında.Sanırım tekrar alacaklar hem İstanbul için hem de başka şehirler için.Aa ne güzel...çok eskiden varmış, yine mahallelerde bekçi mi olacak? İstanbul gibi bir metropol de uygulanabilir mi ki?
ne guzeldemi :)Ahhh ahhh yorumları okuyunca mahalle bekçileri kadar eski olduğumu hatırladım, mazisi çok eskidir mahalle bekçiliğinin, geceleri sorumlu oldukları tüm sokakları dolaşır, düdük çalarak ben buradayım rahat uyuyun ey ahali mesajı verirlerdi bizlere.