Kına Gecesi bekarliga veda gecesi

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
kizlar son zamanlarda moda oldu, kinada tac takmak arkadaslara bileklikler vs. dagitmak..

biliyorsunuz bunlar bekarliga veda gecesinde yapilan seylerden bi kac tanesi ama biz kina gecesiyle birlikte yapmaya basladik.

sizce bekarliga veda gecesi ayri olarak kutlanmali mi yoksa duvak, tac vs. gibi bazi aksesuarlar kina gecesine eklenerek ikisi bir arada gibi bir kutlama mi yapilmali?

Bekarliga veda gecesini ayri kutlayacak olanlar var mi?

Son düzenleme:

Bizim burda kına gecesi sokak yada salonda ( henüz salonda kutlayan yok gibi birşey ) kadınlı erkekli büyük düğün gibi yapılır.. ben evlilikten önce kız arkadaşlarımla ayrı bir kutlama yapmayı düşünüyorum nişanımda bilek çiçeği yaptırıp en yakın kız arkadaşlarıma dağıtıcam.. veda gecesindede bilmiyorum artık ne düşünürümm

merhaba.sadece bekarlığa veda partilerinde dağıtılmıyorki bu ürünler.kına gecesi yapıp sadece gençler yani gelinin genç bayan arkadaşları için taç ve bileklik hazırlanıyor.gece sonundada onlara hatıra olarak bırakılıyor taçlar.bu aksesuarlarla kına gecesini renklendirmek çok güzel oluyor.hatta isteğe bağlı olarak değişik alternatif kına keseleride var.bu işle uğraştığım için bilgi vermek istedim.müşterilerimin tercihlerini göz önüne aldım.sorunuz olursa msj atabilirsiniz.mutluluklar.

bizde kınadan sonra gelinin arkadaşları geceyi gelinle beraber evde geçirir eğlenir güler bunun dışında pek ekstra yok. bence gerek de yok.

iste biz artik kina gecesiyle butunlestirdik bu hediye, duvak vs isini. ama kina kutulari guzel bir alternatifmis kina gecesi icin

iste biz artik kina gecesiyle butunlestirdik bu hediye, duvak vs isini. ama kina kutulari guzel bir alternatifmis kina gecesi icin

evet gelinlikli kına kutuları süper oluyor.insan bir defa evleniyor ve herşey güzel olsun istiyor doğal olarak..size mutluluklar.....

kizlar ben hem elveda partisi yapacam hemde kina gecesi. cunku benim kina gecem karisik olucak yani kadin erkek, ve elveda partimde sadece en yakin arkadaslarim olucak yani kizlar. ama ben degisik olsun diye normal evde veya salonda yapmak istemiyorum partimi, ve yaz ayinda evlenecegim icin haziranda havalarda cok guzel oluyo, bende partimi piknik grill yapariz diye dusundum. ama hava kararana kadar kalmayi dusunuyorum yani aksam yemekten sonra ates yakmak ve kizlarla ciplak sesle sarki soylemeyi dusunuyorum.

ve kina gecemdede bizim butun kizlari evimde benimle beraber yatmalarini isticem, son gecemde kizlarla beraber sabaha kadar gulup oynamak istiyorum

ayy supermis. hele son gece kizlarla birlikte kalma kismina bittim
benim tum kiz arkadaslarim ankarada ama ben baska bir sehirde evlenecegim, arkadaslarimin hepsi de katilamayacak kinama ve dugunume. o yuzden ben de veda gecemi ayri kizkiza kutlamak istiyorum onlarla.
mangal partysi supermiss!!!

kiz arkadaslarin elveda partisinden sonra sende kalabiliyorlarsa, oylede yapabilirsin

ya bizim oralarda adettir, kina gecesi butun kizlar gelinin evinde kalirlar, ve gec saatde kadar eglenirler, cok guzel oluyo

kiz arkadaslarin elveda partisinden sonra sende kalabiliyorlarsa, oylede yapabilirsin

ya bizim oralarda adettir, kina gecesi butun kizlar gelinin evinde kalirlar, ve gec saatde kadar eglenirler, cok guzel oluyo

ben hiz duymadim galiba bizim oralarda boyle bir adet yok, ama veda gecemden sonra birlikte kalabiliriz kizlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…