• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarliga Veda Gecem icin sarkilar !!!!

cnmsn64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
94
0
36
Avusturya
Selam Canlar
Mayis ayinda Kizlar arasi Bekarliga Veda partisi düzenlicem Salon tuttum..
O Gece icin Sarki önerileriniz Varmi ?
Kina gecesi gibi Olacak sadece kina yakilmicak :) (Kina gecem dügün haftasi olacak)

Sarkilar Sadece Türkce düsünüyorum:

Ankara Havasi
Roman Havasi
Pop
Slow
Halay
...

Cevaplarinizi bekliyoruuuuuuz :21:

Baska konuda akliniza gelenler olursada yazabilirseniz sevinirim :16:

He bide hazır aklıma gelmişken youtube dan izlediğim bişey vardı penguen dansı die şimdi youtube yasaklandı falan ama benzer sitelerden bulabilirsin türkiyede bazı düğünlerde yapıldığını izlemiştim çok eğlenceli bişey düğünde abes olabilir ama kızlar arasında oldukça eğlenceli olabilir.Bi izle derim bi kaç arkadaşınla öğrenseniz yeter diğerleri görünce hemen öğrenip katılacaktır size :1:

ajda pekkan & halil koçak "Nikah" şarkısı geliyor nedense hep benim aklıma, kız kıza eğlence yapacak olsam bu tarz şarkılar da seçerdim :21:

He bide hazır aklıma gelmişken youtube dan izlediğim bişey vardı penguen dansı die şimdi youtube yasaklandı falan ama benzer sitelerden bulabilirsin türkiyede bazı düğünlerde yapıldığını izlemiştim çok eğlenceli bişey düğünde abes olabilir ama kızlar arasında oldukça eğlenceli olabilir.Bi izle derim bi kaç arkadaşınla öğrenseniz yeter diğerleri görünce hemen öğrenip katılacaktır size :1:

Eveet görmüstüm canim bende arka arkaya tren gibi siralanip bi dans türüydü cok eglenceliydi izledigimde :D tsk ederim canim hatirlattigin icin :)

cezayir,dilara,hayatı tesbih yaptıımm hobaaa :4::4::4::4::4:

Kop kop şarkıları unutma sakıın, disco havası da denilebilir :1:

Back