kızlar ben daha yeniyim bu sitede . yorumlarınızı okuyorum ve birbirinize olan desteklerinizden dolayı bende bi sıkıntımı paylaşmak istiyorum. benle aynı sorunu yaşayan bekar arkadaşlar varsa beni bilgilendirmenizi istiyorum yaklaşık 6 ay önce kasık ağrılarım olmaya başladı. aynı ağrı nedeniyle farklı aralıklarla farklı doktorlara göründüm.hepsi bekar olduğum için ultrasonla bakıp yumurtalıklarımda bi sorun olmadığını söylediler ağrı kesici verip gönderdiler. ilaçlarımı kullandıım ama ilaçların hiç faydası olmadı. geçen aya kadar ağrılarım devam ediyodu bu ay ağrılarım kendiliğinden durdu. asıl canımı sıkan şey ise adet dönemlerimde adet kanamalarımın tuhaf bi hal alması. adet bitiminde kahverengi koyu kıvamlı kan gelmesi gerekirken son üç ayda bitmesine yakın pembe ve sulu kan geliyor ve adet dönemimin süresi oldukça uzuyor. anlamadım ama onun adet kanı olmadığını düşünüyorum ve korkuyorum. doktora gittiğimde seni rahatsız etmediği müddetçe tedaviye başlamayalım dedi. 6 ay sonra düğünüm olacak ve aklıma kötü şeyler getirip canımı sıkıyorum. benim durumumda olan arkadaşlardan yardım istiyorum. şimdide teşekkür ediyorum