Bekaretim

• Konu Sahibi Konu Sahibi angelas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bı kac gun az kanama lekelenmez tarsı normal
gamyoncuiremsu

konuyu açana da yorum yapanlara da teşekkür ederim. bilgi sahibi oldum a.s.

nillt merak etme cnm,sağda,solda okuduklarına fazla takılma zaten zar dediğin incecik bişey,bütün olay beyinde bitiyor , kendini olayın akışına bırak ve zevk almağa bak , ondan ötesi no problem.......

nillt merak etme cnm,sağda,solda okuduklarına fazla takılma zaten zar dediğin incecik bişey,bütün olay beyinde bitiyor , kendini olayın akışına bırak ve zevk almağa bak , ondan ötesi no problem.......

ah canımm,teşekkür ederim,bende öyle düşünüyorum zaten,sağırım çevreye karşıa.s.

evet benımde cok az pempe geldı hatta 1 damla falan

Ben 17 yaşında bir genç kızım.Bakireyim sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama herhangi biri bunu öğrenir diye korkuyorum.Eger böyle birşey yaşarsam ben söylemediğim takdirde öğrenilebilirmi? veya hangi durumlarda doktorlarda bu tarz şeyler ortaya çıkar.? Bilgilerinizi bekliyorum..Teşekkürler..

korkuyorsan neden giriyorsun.
doktor bilebilir çünküü

Benimde 3-4 gün pembe pembe akıntılar oluyordu iç çamasırımda gayet normal bende cok korkmustum ama gecti..

İyi dusunmeni ona göre davranmanı tavsiye ederim geri dönüşü olmayan bir şey bu. bir kere yasanır o da sevdigin guvendıgın gelecegın olan adamla olsun.. ölç biç sonra hareket et canım.. :teselli:

bu herkesin şartlarına göre değişir. normal şartlarda doktorların bu bilgileri gizli tutmaklı etik olandır ama doktoruna göre de değişebilir mi bilmiyorum.

benim şartlarıma göre ben söylemeden böyle birşeyi insanların bilmesi imkansız..
şartlarını gözden geçir.

ya da bana kalırsa kimseye hesap vermek zorunda olmayacagın duruma gelinceye dek bu cinsel yaşamını aktif kılma.. eğer ki özelin hakkında hesap vermek zorunlulugundaysan..

Benim de şartlarımda ben söylemediğim taktirde kimse bilemez veya anlayamaz Özelime karışan yok hani aile anlamında.ama yinede ailemin bu tarz bişeyi bilmesini istemiyorum. korktugum tek şey doktor tarafından aileye aktarılabilmesi. Yani olduki o bölgeyle ilgili bi hastalıkta filan bekaretin açıklanması gibi bir durum olurmu yani?

yok güzelim zannetmiyorum öyle bir şey olacağını..
ama çok sıkıntıdaysan,18yasını dolduruncaaya dek bekle..
o zaman asla öyle bir hakları olmaz.

Henüz 17 yasindaymissin.Eger muhakkak sevgilinle beraber olmak istiyorsan evlenmeyi dene.Ailenin haberi asla olmasa bile önünde uzuun bir hayat var ve sevgilin seninle bu isten sonra evlenmekten vazgecerse ortada kalirsin.Yerin kulagi vardir,böyle birsey olursa hayatinin bir döneminde mutlaka karsina cikar.Hayat cook uzun ve doya doya yasaman icin ileride yüzüne vurulacak seylerden kacin derim bir büyügün olarak...

işte evliliği düşünmek içinde çok erken yaşım için.Ama 18i beklemek sanırım mantıklı geliyor.Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.

Bak canım yasın henüz 17 ve sadece kızlık zarından korkuyorsun..Oysa bunun hamile kalma riski bunu aldırmayı istesen(kürtaj) yaşında tutmuyor ve pişman olabilirsin..Hangi durumda ortaya cıkar demişsin bunu sadece senin vajinanı muayene eden doktor anlar yoksa ultrason gibi cihazlarda görüntülenmez cünkü vajina girişinin 2cm içinde bulundugundan iyice acıp bakmak gerektigi için başka doktorlar anlayamaz..Fakat iyi düşün hayatın için dogru kararlar ver.sevgiler.

işte evliliği düşünmek içinde çok erken yaşım için.Ama 18i beklemek sanırım mantıklı geliyor.Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.

Benmi çok gerilerdeyim, insanlarmı çok ileride fisfisfis
Bazı şeyleri yaşamak için niye böyle acele ediyorsunuz?
Bunun adı modernlik mi?

Benmi çok gerilerdeyim, insanlarmı çok ileride fisfisfis
Bazı şeyleri yaşamak için niye böyle acele ediyorsunuz?
Bunun adı modernlik mi?

Hayır cnm sen geride degilsin bazı insanlar cokcok ileride..Daha yası 17 bekaretini verebiliyor hemde evlenmeden etmeden yani önemsediği sormasından belli ama bunu acık oy a sunabiliyor millet hıı evet bence 17 ii bi yaş beraber ol dese olacak heralde..

korunma ile kısımda uyarmanız çok iyi olmuş. ben söylemek istemiştim ama müdahale etmeyin hayatıma diye bir cümleyle karşılaşmaktan çekindim.

korunma yöntemleri konusunda çok bilinçli ve dikkatli olmak lazım.ve küçük yaşlarda bu kararları dikkatli vermek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…