gevşek olursan sorun olmazz:lepi: bu arada şimdiden mutluluklara.s.
nillt merak etme cnm,sağda,solda okuduklarına fazla takılma zaten zar dediğin incecik bişey,bütün olay beyinde bitiyor , kendini olayın akışına bırak ve zevk almağa bak , ondan ötesi no problem.......
benim arkadaşım çok az pembe kan geldiğini hiç de acı hissetmediğini söylemişti. benim olayım garip geldi.hani sizinki gibi bi kere gelse devam etmese yine anlicam. ama devam etti
umarım sonraki günlerde devam etmez
Ben 17 yaşında bir genç kızım.Bakireyim sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama herhangi biri bunu öğrenir diye korkuyorum.Eger böyle birşey yaşarsam ben söylemediğim takdirde öğrenilebilirmi? veya hangi durumlarda doktorlarda bu tarz şeyler ortaya çıkar.? Bilgilerinizi bekliyorum..Teşekkürler..
Ben 17 yaşında bir genç kızım.Bakireyim sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama herhangi biri bunu öğrenir diye korkuyorum.Eger böyle birşey yaşarsam ben söylemediğim takdirde öğrenilebilirmi? veya hangi durumlarda doktorlarda bu tarz şeyler ortaya çıkar.? Bilgilerinizi bekliyorum..Teşekkürler..
Benim de şartlarımda ben söylemediğim taktirde kimse bilemez veya anlayamaz Özelime karışan yok hani aile anlamında.ama yinede ailemin bu tarz bişeyi bilmesini istemiyorum. korktugum tek şey doktor tarafından aileye aktarılabilmesi. Yani olduki o bölgeyle ilgili bi hastalıkta filan bekaretin açıklanması gibi bir durum olurmu yani?
işte evliliği düşünmek içinde çok erken yaşım için.Ama 18i beklemek sanırım mantıklı geliyor.Söyledikleriniz için çok teşekkür ederim.
Benmi çok gerilerdeyim, insanlarmı çok ileride fisfisfis
Bazı şeyleri yaşamak için niye böyle acele ediyorsunuz?
Bunun adı modernlik mi?
Bak canım yasın henüz 17 ve sadece kızlık zarından korkuyorsun..Oysa bunun hamile kalma riski bunu aldırmayı istesen(kürtaj) yaşında tutmuyor ve pişman olabilirsin..Hangi durumda ortaya cıkar demişsin bunu sadece senin vajinanı muayene eden doktor anlar yoksa ultrason gibi cihazlarda görüntülenmez cünkü vajina girişinin 2cm içinde bulundugundan iyice acıp bakmak gerektigi için başka doktorlar anlayamaz..Fakat iyi düşün hayatın için dogru kararlar ver.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?