Bekaretim

• Konu Sahibi Konu Sahibi angelas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

angelas

Ziyaretçi
arkadaşlar öncelikle merhaba...
acil yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var
2 gün önce bekaretimi kaybettim ve ilişki sırsında baya kan geldi sanırım gergindim biraz rahat olamadım ondan kaynaklanıyodu. ama sonra gün içinde çok az da olsa kanama devam etti pembe bi şekilde.
3. güne giricem hala biraz var.ve bu arada tekrar ilişki olmadı. sadece 2 gün önce oldu. sizce bu normal mi...
danışabilceğim tek yer burasıı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Normal..pembe veya beyaz akıntı gelebilir..

Akinti sekilde bir kanama ise bencede normal...fakat böyle asiri bir kanama ise jinekologa gitmeni tavsiye ederim...

Ilk defa oldugu icin allah korusun yirtilma falanda olabilir..kendini izle..birkac gün daha devam ederse doktora git bence

teşekkür ederim biraz rahatladım. tavsiyelerinizi dinleyeceğim. şu an için aşırı değil hafif pembe az. ama ilişki sırasında baya kıpkırmızı kan geldi. korktum o sırada.
bu arada yırtılma derken zarın yırtılması dışında bişeyden mi bahsediyoruz???

ya benım öyle olmadı kıpkırmızı bir çay bardağı dolusu kadar kan geldı ve bıttı akıntı ve tekrar olmadı. acı da olmadı sankı hıçbırşey olmamış gıbı hayatıma devam ettım.

benim arkadaşım çok az pembe kan geldiğini hiç de acı hissetmediğini söylemişti. benim olayım garip geldi.hani sizinki gibi bi kere gelse devam etmese yine anlicam. ama devam etti
umarım sonraki günlerde devam etmez

Hayir canim zarin yirtilmasi degil...cok cok az bir ihtimal olsada cinsel organinda yirtilma olabiliyor...bizim bir tandikta olmustu ondan biliyorum...günlerce kizda kanama olunca doktora götürdüler ve kücük bir yirtilma oldugnu ögrenmisit..tedavi oldu gecti...

Canim tabiki sen bilirsin ama bence hicbirseyin olmasada suan cinsellik yasadigin icin bir jinekologa gitmen iyi olur...en azindan korunma...vajinal saglik konusunda falan bilgi alman icin

evet çok haklısınız...

evet kesın artık kendıne ait bır dr olsun sakın cekınme. bu işlerın şakası olmaz ılerısı için kendıne ve o bölgene çok ıyı bakman lazım.

evet normal. kanaman azsa korkulcak bısey yok. ama fazlaysa ve sancılıysa yırtılma olmus demektir.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim... bu konuda bütün bilgilere açığım... yorumlara...
hiç bilmediğim bir konu çünkü...

canım bundan sonrası için sana en iyi tavsiyemiz iyi bir jinekolog bul kendine ve 6 ayda yahut yılda bir kez muayeneni eksik etme...
zaten korunma yöntemlerini doktorum sana anlatır...
bundan sonra yaşadığın ilişkide bir kaç kez ufak tefek kanama görebilirsin bu normalsonra zaten kanama falan olmayacak...

bence bi jinekoloğa görünmende fayda var cnm..

bende 25 gün sonra evleneceğim,acı olmadı demişsiniz içim rahatladı açıkçası,biraz ferahlatın biz bakireleri yahuu,korkutup duruyorlar zaten:mymeka:kızlar korkulacak bir acı yok değil mi,rahat olmalıyım?CADIARZU

canım her genç kızı korkuturlar hiç aldırış etme. parmağın kesilir acırya o kadar bir acı duyuyorsun ama tatlı yanı daha fazla. gayet rahat olmaya bakın :)))) acısa bile çok yorgun olsan bile birkaç defa yapılıyor valla ilk gecenin tadını çıkartın derim-tatlicadiarzu-Şeniz

kişiden kişiye göre ve zarın yapısına göre acı değişir. kabuk bağlamış bi yaranın üzerine parmakla hafif bastırır gibi ona da acı denirse tabi ki.arkadaşın da dediği gibi valla o geceyi hayatın boyunca tekrar yaşamayacaksın her anın tadını çıkarın derim ben de.kaldı ki ilişki sonra sı pek kanama olmadı ama sonraki 3 veya 4 ilişkide de hafif kanamalar olmuştu...

sağolun şekerlerim,kanamadan pek korkum yok,valla içe su serptiniz,zaten çok istiyorum,sorunsuz bi şekilde hallolsun o gece,korkmadan kasmadan gevşek gevşek halledelim :)))

gevşek olursan sorun olmazz:lepi: bu arada şimdiden mutluluklara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…