S seerpill Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Mart 2021 3 0 1 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seerpill #1 Zedelenmiş kızlık zarı tekrar kanar mı?
H helianth Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2021 610 964 18 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seerpill #2 seerpill .!.: Zedelenmiş kızlık zarı tekrar kanar mı? Genişletmek için tıkla... zedelenmiş kızlık zarı derken? ilişkiye girdikten kanama daha sonra bir daha gelir mi diye mi soruyorsunuz?
seerpill .!.: Zedelenmiş kızlık zarı tekrar kanar mı? Genişletmek için tıkla... zedelenmiş kızlık zarı derken? ilişkiye girdikten kanama daha sonra bir daha gelir mi diye mi soruyorsunuz?
S seerpill Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Mart 2021 3 0 1 11 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi seerpill #3 helianth .!.: zedelenmiş kızlık zarı derken? ilişkiye girdikten kanama daha sonra bir daha gelir mi diye mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım. Biraz kan geldi. Doktor zedelenmiş ama tekrar kanama ihtimali yüksek dedi. Buna benzer bi durum yaşayıp tekrar kanama yaşayan var mı diye merak etmiştim.
helianth .!.: zedelenmiş kızlık zarı derken? ilişkiye girdikten kanama daha sonra bir daha gelir mi diye mi soruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sürtünme yoluyla ilişki yaşadım. Biraz kan geldi. Doktor zedelenmiş ama tekrar kanama ihtimali yüksek dedi. Buna benzer bi durum yaşayıp tekrar kanama yaşayan var mı diye merak etmiştim.